Látod, én azért SOHA nem vonok le végleges következtetést általában fórumtársról. persze amikor valaki elkezd személyeskedni - a rossz értelemben - azt azért egyből és visszavonhatatlanul a HÜLYE FASZKALAP feliratú zsákba teszem, de ezt amúgy a való életben is így csinálom. Nálam könnyű elbaszni a cérungot (vagy mit), pláne ha szándékosságot észlelek.
A nőkről? Szegényekről? Érdekes a dolog, mert általában nem konkrét eseteket tárgyaltunk, hanem általában, így hát én is kénytelen vagyok általában beszélni. A véleményemet tartom, úgy gondolom, ez az egyik jelzője a tartásnak. Nyilván a cigánytelep közepén nem kezdek üvöltözni, hogy tolvaj cigányok, de szerintem nem is ez a jele a bátorságnak.
Kérdezz konkrétat a nőkről, konkrétan fogok válaszolni.
Látod, azért te sem tudod megfogalmazni a gazdagság mibenlétét, de azért meghúzod a határvonalat.
Azért segítek egy adalékkal, amikor általában megkérdezel egy embert, hogy ő maga gazdag-e, szinte 100%, hogy önmagát nem nevezi annak, hanem maga fölött húzza meg azt a határt. (Az is biztos, hogy aki mégis bevállalja ezt, biztosan hozzáteszi, hogy megdolgozott érte, megjár neki, mert tudja jól, hogy az emberek irigyek és hogyan vélekednek a "gazdagokról".). Egy Csányi Sándor lehet, hogy veszi a bátorságot, csak valszleg te nem kerülsz vele olyan közelségbe és kontexusba, hogy ezt a kérdést feltehesd.
Van akit frusztrál mások pénze, de igazán tenni nem.nagyon akar érte hogy saját sorsát elöbbre vigye. Az meg hogy tanulás, kockáztatás, munka nélkül elöbbre jusson az keveseknek sikerül - de elvárni hogy adjon belöle az természetes . Pedig se jobb se rosszabb nem lesz töle hogy ezen rágódtok.
Teljesen kisarkítod az ember mondanivalóját. Ráadásul nem is egyről beszélünk, csak és kizárólag egy ok miatt, de teljesen mást állítok.
A szegénynek amúgy nem kell örülnie annak, hogy szegényebb mint a másik és ezért szopóágon van. azt mondtam, hogy ezért a "gazdag" nem fog álmatlanu8l forgolódni - max., ha a te hasonlatoddal élek, behunyja a szemét, amikor a szegény viszi a hóna alatt a fénymásolópapírt, mint elégtétel, mert amúgy nem kell neki.
A szegénység amúgy nem azonos a kínnal.
lc4 rendszámos, szerintem még műszaki is van rajta, de ha mégsem ott az exc az is rendszámos
mondjuk inkább a verseny robogómmal járok, amióta beletettem egy nagyon könnyű görgő szettet szinte kapar még alattam is
ha hiszed ha nem, utálom az embereket
élőben nem vagyok igazán szórakoztató mert nemigen tudok elmondani egy mondatot sem hiba nélkül, bár káromkodni többnyire tudok még ha meglepően összetett is
Nagyjából, de nem csak ebből az írásból, a fórumokon míg nem találkozunk személyesen csak a hsz-ekből tudunk véleményt alkotni és beárazni egymást és ahogy gondolom neked is van véleményed rólam úgy nekem is és én ezt látom, ha találkoznánk vagy elkezdenél pl. a nőkről, szegényekről másféleképp írni biztos megváltozna a jelenlegi véleményem, de az eddigiek alapján ez van. Gazdagnak meg nem egy pár tízmillás kp.-val és esetleg 100m körüli ingatlannal rendelkezőt gondolok hanem mrd fölött kezdődik szerintem bár az relatív.
Rengeteg......mert a lényeg, hogy fontos nekik, hogy a csöves azt gondolja, hogy neki csak az jár amit kap mert akkor nem lázong és nem kérdezősködik, hogy de neki miért kell szopni? Amúgy nem értem hogy lehet azt hinni, hogy egy szegény az jól megörül annak, hogy neki szívni kell miközben a gazdagok kényelemben élnek mondván, hogy majd milyen jól rácsesznek mikor hullani kell mert a lét úgysem vihetik magukkal neki meg milyen jó is lesz mert csak a kínt hagyja hátra és alig várja már a hullást. Lehet, hogy vannak ilyen szegények is, de őket amíg voltak az elmeházakban zárolták.
A kényelem nagy részben viszonyítás kérdése, legalábbis ha az utazási komfort szintjén vizsgáljuk a kérdést. Én például a kényelem szempontjából visszavágyok egy kisbuszba, HA veszek holnap egy euro jackpot-ot és HA megnyerem, akkor egy jól felszerelt kisbusszal fogok tovább közlekedni, HA attól is többet nyerek, akkor egy egyedileg épített lakóautóval járom be Európát.
A nőkről? Szegényekről? Érdekes a dolog, mert általában nem konkrét eseteket tárgyaltunk, hanem általában, így hát én is kénytelen vagyok általában beszélni. A véleményemet tartom, úgy gondolom, ez az egyik jelzője a tartásnak. Nyilván a cigánytelep közepén nem kezdek üvöltözni, hogy tolvaj cigányok, de szerintem nem is ez a jele a bátorságnak.
Kérdezz konkrétat a nőkről, konkrétan fogok válaszolni.
Látod, azért te sem tudod megfogalmazni a gazdagság mibenlétét, de azért meghúzod a határvonalat.
Azért segítek egy adalékkal, amikor általában megkérdezel egy embert, hogy ő maga gazdag-e, szinte 100%, hogy önmagát nem nevezi annak, hanem maga fölött húzza meg azt a határt. (Az is biztos, hogy aki mégis bevállalja ezt, biztosan hozzáteszi, hogy megdolgozott érte, megjár neki, mert tudja jól, hogy az emberek irigyek és hogyan vélekednek a "gazdagokról".). Egy Csányi Sándor lehet, hogy veszi a bátorságot, csak valszleg te nem kerülsz vele olyan közelségbe és kontexusba, hogy ezt a kérdést feltehesd.
A szegénynek amúgy nem kell örülnie annak, hogy szegényebb mint a másik és ezért szopóágon van. azt mondtam, hogy ezért a "gazdag" nem fog álmatlanu8l forgolódni - max., ha a te hasonlatoddal élek, behunyja a szemét, amikor a szegény viszi a hóna alatt a fénymásolópapírt, mint elégtétel, mert amúgy nem kell neki.
A szegénység amúgy nem azonos a kínnal.
terep túrára esetleg elmennénk a gyerekkel, de olyan meg nincs, igazándiból lassan nem is lehet menni sehová
Csak szeretne az lenni ,de selejt !
Mint már említettem ,itt szinte mindenki selejt! Nem vagy egyedül....
mondjuk inkább a verseny robogómmal járok, amióta beletettem egy nagyon könnyű görgő szettet szinte kapar még alattam is
élőben nem vagyok igazán szórakoztató mert nemigen tudok elmondani egy mondatot sem hiba nélkül, bár káromkodni többnyire tudok még ha meglepően összetett is
ezek mindig is durván tolják de azért durván durva a szállítási mód 18 perc körül
https://slrvexpedition.com.au/...
Amúgy szerinted ki a "gazdag"?