A normál spánielfül oldaltáska egy macerás szopatás a szadomazo szíjakkal és csattokkal.
Üléstáska könnyebben rendezhető,de meguntam a lábbal előre nyergen átlépést és az előrecsúszást.Szerencsére van mindkét féle.
Itt azért ki volt tömve és a tanktáska külső zacsija emel rajta,későbbi jobb csomagolás javított rajta.
Elhagyni nem lehet,4 ponton betonkeményen tart.
Mint a Taft berlinben.
Ez már a 2. nap állandó eső eleje volt.A cucc szárazon megúszta.
mondjuk ezt a mennyiségű állandó pakkot most kettéosztottam.
Ha nem jól tömörítem hajlamos előrecsúszni,ezért kipróbálom a két oldalszatyrot.
Ezek mini 2x 14 literes cuccok.A tükörből nem is látszik,nem olyan mint a túramotokák csatahajó kinézete.
És valszeg viszek vissza egy komplett aláöltözőt meg egy pulóver-hosszú ujjú póló combót tisztán.Meg 4 napra elég lenne 3 váltás fehérnemű,de beszari vagyok és 4-et pakoltam.
Valamit elbasztál..... mindig azon nyekeregtél hogy monek annyi lom, nem kell se doboz se táska. Ehhez képest majdnem normális többnapos turás a kinézet.
Vagy csak nöttek az igényeid, és cserélsz tiszta ruhát mindennap
Üléstáska könnyebben rendezhető,de meguntam a lábbal előre nyergen átlépést és az előrecsúszást.Szerencsére van mindkét féle.
Elhagyni nem lehet,4 ponton betonkeményen tart.
Mint a Taft berlinben.
Amugy jobb a gs, a lábadra meg két raklapkocka powertape-pel és le fog érni
mondjuk ezt a mennyiségű állandó pakkot most kettéosztottam.
Ha nem jól tömörítem hajlamos előrecsúszni,ezért kipróbálom a két oldalszatyrot.
Amúgy reggel lehet cidri.
És valszeg viszek vissza egy komplett aláöltözőt meg egy pulóver-hosszú ujjú póló combót tisztán.Meg 4 napra elég lenne 3 váltás fehérnemű,de beszari vagyok és 4-et pakoltam.
Vagy csak nöttek az igényeid, és cserélsz tiszta ruhát mindennap