Nemrégen jártam arra, és Pápára úgy mentem, hogy B.Tomaj,- Nyirád -Pápa. Az út elég kanyargós, ezért remekül lehet nézelődni. Igaz, nem Babetta-val voltam. Hülye embert mindenfelé látni, beáll az ember seggébe 5 méterre, és még 140-nél is ott marad. Ilyenkor szokásom megállni a következő faluban . Aztán hadd menjen amerre lát. De éppen 3 napja volt, haladok szépen 100-körül, és egy ilyen valamivel megelőz, aminek azt mondják autó?!!Hadd legyen öröme egyszer az életben. No amikor kiértünk a nagyon kanyargósból, akkor meg otthagytam , mint az eb a szaharát.. De olyat nem teszek, hogy nem látom mert kanyarog, nem jön-e szembe valami, de azért is előzök.
Anno a 125-ös nyergében is azt hittem, hogy 70-80-nal bóklászva majd mennyivel többet látok a tájból. Hát nem: mert nem a tájat nézed, hanem folyamatosan a visszapillantót, hogy éppen kinek képezel forgalmi akadályt, ki fog a következő pillanatban az árokba lökni. Bár rengeteg élményt köszönhetek a kis Csótánynak, de sokkal nyugisabb lett az életem a GS500-zal, mint a kicsivel volt.
szomszédnak volt a régi hosszú tankos szép sárga, az örökké kínlódott vele, pár házzal arrább egy nőnek meg egy piros az újabb kivitel
na én azt is sokat láttam biciklivel menni a szőlőbe mert szar volt a babetta
keleti blokkban a szimó volt az egyetlen ami használható volt ilyen 40-45ös tempókkal sokkal tovább működött mint a többi lom
persze amikor nyelezve volt azt is berhelni kellett sűrűn
de egy fasza robogó az összestől jobb.......
A Babettát ne szóld le, remekül lehet róla nézelődni, meglátni a szépséget. Vagy hajt az ember ,( megy mint az állat) és a szélzajon kívül másra nem emlékszik! Az egyetlen jó segédmotor amivel nem kell állandóan szervizbe járni! Aki meg siet, az kapja fel, és szaladjon vele!
én ha megkattanok ilyen 100-120km köröket veretek a robogóval lazulásképp
pár éve kivittem erdélybe is egy kis földutas tekergésre