Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mindegy. Élj az álomvilágodban, és véletlenül se próbálj megérteni semmit. Ez a boldogság titka
Azért aki akart magyar országon 2000utan kifogy a benzin ott nem a kocsival van baj
Romanban meg el tudom képzelni de nálunk nem
Pl nekünk 25 km körben Van 9 kút
Hát aki azért lerohad mert kifogy az üzemanyag az életképtelen. Van szintjelző van km számláló van már megthető km számláló is, és kút kb 30km-enként.szóval hogy a hülyeségedet ide leírtad, csak még hülyébb vagy.
Tévedés? Nincs tévedés. Tudsz vele menni 1000km-t töltés nélkül? Fel tudod tölteni 5perc alatt akár 30km-enként?Én ezeket nehezményezem, és kétlem hogy ezekben az adatokban meg tudsz cáfolni. És mégegyszer mondom nem vagyok én az elektromos ellen, csupán csak jelen pillanatban nem képes az igényeimet úgy kielégíteni mint pl egy olajkályha. Tehát nem is mondhatom azt hogy képes ugyanarra a szintre.
OK boomer
Igen. És ennek köszönhetően villanyautóval soha nem maradtam az út szélén. Benzines már fogyott ki alattam párszor, mert azon nincsenek ilyen lehetőségek.
Miért lenne értelmetlen? Ugyan az a funkciója.
Nem ezt megint csak te mondod. Nem pont ugyan olyan, hanem ugyan olyan jól használható. Vannak kompromisszumok mindkettővel, és nem ugyan azok.
Nem dicsőítem csak a tévedéseiteket javítom.
Értelmes ember általában szeretné tudni a valóságot, de ha te jobb szereted a saját téveszméidet akkor hagylak.
Micsoda számok!
Kapcsold le a fűtést, mert úgy nyerünk 20km-t.
Tehát láttál már belülről villanyautót, jó nagy a tapasztalatod
És anyád picsáját ferdítek. Kifejezetten ügyelek hogy stimmeljenek a számok mert az ilyen faszok mint te így is belekötnek.
E-Tron pont a legszarabb ebből a szempontból. Cserébe szép a bőr varrása és benne van az "Audi DNS"
De hát aki feleslegesen böszme autót akar, az fizessen
https://villanyautosok.hu/2019...
600km arra jó, hogy ha nyomod neki, fűtesz és szembe szél van, akkor is megvan a 300, vagyis van kényelmes tartalékod.
Amúgy egyébként egyetértek. Nekem is elég a 250km, de azt mindig tudja nekem.
Szerencsére ezt már elég sok EV tudja teljesíteni. 130-as tempónál a Hyundai Kona télen fűtéssel is 300 felett tud.
eNiro-nak kicsit gyengébb a fogyasztása a nagyobb kaszni miatt, de a hajtáslánc ugyan az.
Teslákból az összes normál akkus tudja.

Zoli kedvence az eCorsa csak 100 alatt tudja a 300km-et. 130-nál 188km-ert mértek.
Valóban, a sok nevetés egy idő után fájdalmas. Engem nem a fogyasztás érdekel, a hatótáv. Értelmetlen is a hasonlítás, miután az egyik áramot a másik gázolajat használ.
És az első amit vissza is állítanak.
Az igazság néha fájdalmas
Hát, valahol ez a realitás, amit te írsz. Egyébként nekem sem magával a technikával van bajom, simán vennék magamnak ha adott lenne az amit már írtam. 2-300km hatótáv? Semmi gond, legyen annyi. Csak akkor legyen töltő 30km-enként és ne tartson tovább a töltés 5percnél.Amíg ez nem adott addig az elektromost az egekig dicsőítő fórumozó ne akarja megmegyarázni hogy pontosan olyan vele a közlekedés mint egy belsőégesűvel.
Ja, ott van pl. az e-tron. Nem egy szart vettem példának, ne mondd... 84 kWh akku, 300 kW motor... 400 km hatótáv, ja, 80-al sík úton ott eszik 22 kW-ot. de ha már egy 30 millás Suv-al szeretnél Debrecenbe leugrani, akkor nem hiszem, hogy M3-on a 80 menne Ha 130-al tolod, máris 34 kW - és ekkor vállalod, hogy levillognak 3 percenként a dízel Dacia Loganok.
Elborulsz, gyorsítasz pár durvát, elkezded tolni 160-al - akkor meg nem érsz le Debrecenig
Amúgy milyen duplázásról hadoválsz? Még a megadott VLTP hatótávokat is lehetetlen elérni átlagos forgalomban... persze se fűtés, se klíma, meg ugye mikor 20 km megtehetőt ír, akkor már nem a célodra gondolsz, hanem peszeg a segged, hol is tudnál egy órát tölteni

Amúgy én lelkes villany hívő vagyok, csak nem akarok ferdíteni -- mint a LEAF-esek általában Jó haverom használ villanyt 6 éve, sokat mentem már vele, tudom, miről beszélek.
Pályinkás madárdalos napsütötte szép jó reggelt, belétek is! Még süt, de azt mondta a mikrofon mögé beültetett csicsa, hogy ma lesz még szrabb is!
Amúgy mire jó a 600 km?
Itt helyben sok egy napra A tenger partra meg kevés
Szóval a 600 pont egy szar szám. Vagy 2-300 legyen és/vagy 1200-1500
Jó duma ez, csak rossz hallgatni....
Ez de szar duma.
Atomtámadás után megdöglesz, nem kell autó. Tűzoltóként tapasztalom, hogy elemicsapásnál az első ami megszűnik, az az áramellátás.
Rivian túl drága lesz. Vontatott súlyban is a cybertruck alatt marad. A Ford viszont ígéretes lenne ázóknak elsősorban akik vontatnak majd így pl nekünk is. A chevy kicsit hihetelen amit ígér legalábbis hogy hummer. Félresikerült a név bár a ford F150 is. Paraméterek nem ismeretesek. Az biztos hogy nagyon sokan várják a használható elektromos truckot és ahogy mondtam nagy meccs lesz. Elon ha tartja a lépést és elsőnek kijön akkor még gazdagabb lesz.
Rivian? Vagy az mesegyár?
CyberTruck-ot még 1-2 évig nem gyártják.
Ford eddig komolynak tűnik. A villany Hummer meg nem túl szánalmas? Vagy ott lenne rá vevő?
Napi szinten erzem mikor az elektromos autokrol beszelek hogy nagyon kemeny falba utkozok. Egyszeruen nem is akarjak kiprobalni vagy megerteni. Figyelem a kisteherautokat hogy mikor jonnek ki elektromosan (tesla cybertruck). Nagyon kellene levaltani a benzinzabalo Avalanche-ot. Ford igerget F150 es a Chevy (Hummer-e). Pickup truck piacon nagy csatak varhatoak.