Ezeknek az 1000km-es dieseleknek ott nincs értelme, hogy az emberek viszonylag ritkán mennek 1000km-et.
Amikor meg mégis akkor minimális kompromisszum az ami a villannyal jár, cserébe azért a rengeteg előnyért ami a maradék 99% időben vele jár.
Persze világos hogy van aki nem bírja a változást, öreg korban ez már gyakori, de a többség csak simán nincs vele tisztában, és hiába mondjuk el simán nem értik, amíg nem kezdi használni.
Ez olyan mint hogy imádtam a Trabantunkat. A világ legjobb autója volt akkoriban számomra, aztán most beültem egybe és elborzadtam mekkora szar
Na ugyan így jártok a mostani belsőégésű autókkal, és nem fogjátok érteni hogy rajonghattatok ekkora rakás szarokért, amikor már létezett a villanyhajtás.
Ha nem lehet annyival menni, annál jobb, mert úgy gazdaságosabb
Persze, persze Smoke&Charm boldog tüdőrákot kívánok nekik.
Az autó még mindig benzinnel megy, dieselt csak a munkagépekbe való.
Nem, melyikre gondolsz, mert van egy pár reklám.
Cseszheted azoptimális sebességed ha nem lehet menni.
amúgy meg diselpower az istenkirály,vellanyt a buzik vesznek.
Láttad a belőtt sérós merci EQC reklámpofát.
Annyi hogy nyugodtan nyomhatta volna neki, 1-2 extra töltést, beiktatva rövidebb megállásokkal, kevesebb lett volna a töltési idő, és nem kellett volna a sebességgel sem spórolnia.
Teslának valahol 190-nél van az optimális sebessége, amivel legrövidebb idő alatt meg lehet tenni 1000km-et.
Simán nem tudta hogy kell használni egy ilyen autót.
Másik hogy aki szeret PET palackba hugyozni, annak valóban nincs jobb a 80literes tankkal szerelt dieselnél, de engem nem igazán hatnak meg ezek az előnyök.
Vontató kötél minek ? Aki húz majd hoz.
Múlt évben havert húztam haza annak meg vonó szem se volt a helyén
Kb egy órát agyaltunk hova kössük hogy tudjam húzni és az eleje se sérüljön meg
Valami szellőző faszokat szedtünk le ott dugtuk be a spanifert
A bika kábel meg a gyengék fegyvere. Aki izmos betolja
Ja, mert ő áram halyatt vízzel töltötte a teslat, vagy mi? Azért elég tényszerű a videó. És nem a szövegelésre gondolok. Balfaszkodás ide vagy oda, te biztos haza tudtál volna jönni egy töltéssel, ugye? Ellenben a dieselel valóban bárki haza jött volna ugyanígy. Jelenleg még mindig nem látom előnyét a dieselhez képest.
Amikor meg mégis akkor minimális kompromisszum az ami a villannyal jár, cserébe azért a rengeteg előnyért ami a maradék 99% időben vele jár.
Persze világos hogy van aki nem bírja a változást, öreg korban ez már gyakori, de a többség csak simán nincs vele tisztában, és hiába mondjuk el simán nem értik, amíg nem kezdi használni.
Ez olyan mint hogy imádtam a Trabantunkat. A világ legjobb autója volt akkoriban számomra, aztán most beültem egybe és elborzadtam mekkora szar
Na ugyan így jártok a mostani belsőégésű autókkal, és nem fogjátok érteni hogy rajonghattatok ekkora rakás szarokért, amikor már létezett a villanyhajtás.