Ilyen az ha 1,5 centis csikot kell betoldani. Direkt nem lett lecsiszolva, felesleges, ott vastagon allt a gyari kasznitomito, meg nem potoltuk. Amint megtortenik nem latszik kulonbseg, ey megy ra a muanyag fellepo.
Nem pazarolok lamellas csiszolot ra.
Találtam lófogáson tigerbe való mankókereket 5papír, meg 5ért emelő szettet opelbe való. Küszöb perembe akasztós a szokásos krokodil emelő+utánvét azt kicsi pénzből nyugi van.
kukac+mini pumpa, ha lusta vagy akkor akkus fúró nagy segítség, kell valami spricclis flakon is mert nem mindig marad benne a tárgy
nekem van pár a kerekekbe, negyede idő mint feltenni egy másikat,
nekem ilyen van mint a cikkben: https://totalcar.hu/magazin/te...
500 forint volt anno, de vettem hozzá rendes kukacokat egy érdi boltban, mert amit adnak hozzá elég gagyi
az 2500 volt 50 db
felét eladtam de még mindig van belőle
Oda se jó járni, állandóan mindenütt kolbász szag van - biztos a sok kerítés miatt!
Egyébként most voltam 2 hete, 1,15-1,2 közt a 95, vagyis 400+ Ft. Most nem is tankoltam, pont úgy jött ki, hogy nem kellett.
A 97es f astra is tartalmaz kopottas szenzort
Volt is baja amikor csattogott A hajtokar csapagy
Egy ismerős a Toyotánál tanult itt dolgozott a válságig az mondta hogy igazándiból szinte mindegy annak is, de mégsem, mert ami neki van 1.6 amiota ez az extra alkoholos benzin van Azóta nem indul úgy mint előtte és kis fordulaton egyenlőtlebb a járása
Amúgy 4-5 tank után mondta hogy érdemes legalább egy fél tank extra benzint tankolni, de a legjobb ötlet hogy tetessen bele a gázt. Akkor járok a legjobban
Nem pazarolok lamellas csiszolot ra.