Egen, ahol az 1/4 merfoldre optimalizalnak ott az kell.
Amugy siman bele tudnak vagni egy futomuszettet ha kell.
A vasarlo azt kap amit ker, ha 700 lovat akkor azt.
De akkor nem vágod, ez nem farok méregetés. Vegyél kb 5ccáz pézér egy valamikori 20 éves V5 benyás golfot azt építsed kb 6 gurigáért ilyenre.
Ez nem akasztható le a vállfáról érted Zoli.
Ez verseny autó nem közúti de ugye ott is használható lábon. Acsiga akkora benne, hogy egy 16 lityis horganyzott vederbe nem fér bele. Fogyasztása 1L/1km ugye dízel a drágám.
Hogyne mindig van erősebb, de megnézném a pofid kemerán mikor a jobb egyben ülsz Peti meg kinyomja a szemét a vasnak!
Valami brutál gechi jó ezt nem kapod meg szériában sehol, mondom sehol! Mentem már épített autójával, mikor kicsit elvettem a gázt egyből rákiabált el ne vedd bakker!
Na azt a kanyarodást, kigyorsítást, vagy lassulást... de ez nagyon nem kevés pénz...
Így van. Mikor a 20-30 millás szekrényeket alázza vele a teszkóba menet na akkor nyúlnak az arcok. Bár Az SP rendszámot látva nem feszítenék én sem max motorral mert attól még mindig messze van. De baszott jó na!
Ilyen a mi autónk is. De ha már élményautó na akkor a vőm autója az. 1.9 pd 300LE 520 N VR4 a hardy tárcsa potméterrel állítható hajtás, hogy mekkora legyen elól-hátul, verseny közben ugye. ez egy komplett rally autó. Ültem benne brutális. az evo10 teljesítményét hozza.
1,5 volt itthon, az lett belemókolva
de varrtam 0,8as savállót is pálcával, mondjuk az nem lett szép, mert ilyen 2-3 milis pont sorozatokból állt a hegesztés
szerencse engem nem érdekelnek ezek a dolgok, nekem egy valami lényeges egy kocsiban hogy ha beleülök és elfordítom a kulcsot beinduljon és hiba nélkül menjen
a többi biszbasz nem hoz lázba
a toyota meg gombnyomásos indítású szóval nincs kulcs fordítás nincs a kedvencek között
Nekem a styling 68 m3 as 17-es van becsípődve már régóta ma is láttunk séta közben egy e46 alatt, mondtam zasszonynak lehet kéne vennem, nem szólt semmit csak mosolygott. 2col széles ugye hátra 255ös gumi való előre meg 225széles. Lehet veszek eccer...
16os alu nem nagy pénz csak kár lenne ennyit költeni rá ami meg olcsó az porlad a festék alatt
amúgy a toyota lemez felni kb duplája mint az opel felni
Amugy siman bele tudnak vagni egy futomuszettet ha kell.
A vasarlo azt kap amit ker, ha 700 lovat akkor azt.