Amugy ha mar meg lett emlitve a rozsdaboglya,öcsém bugászott egy ini fele megázott,majomszagú ülést is.10 rugóért,nem 45e ert.
Nem fog fajni a derekam.Es az ülésfordítót is be tudom szerelni.
Jahogy igazságtalannak érzed hogy átmentél e a piroson vagy nemet játszottak?
Szerintem szervezz egy rendőrellenes országos tüntessorozatot,rasszisták a rendőrök.
Ez a durcás hülyegyerek style sok sebből vérzik.
Köztudott hogy harapnak a telefonra,szerintem jogosan.
Ha megbasznak emiatt nem sírj mint a fürdőskurva,fogadd el.
Férfi vagy,döntöttél,viseld a következményeket.Nem nagy összeg.
Ha meg sajnálod a pénzt vegyél egy zsinóros fülest a teszkóban ezérért.
A rendőrökre panaszkodtál, hogy mindeütt ott vannak emiatt nem tudsz nyugodtan kézből telefonálni Igazából engem is zavarnak, főleg országúton, mert mindig 100 alá kell lassítanom
Persze, rengeteget ismerek és rengeteggel jóba is vagyok, nem is volt soha oknélküli basztatásom de most az elmúlt pár hétben elképesztően sok a rendőr és folyamatosan látom hogy kergetnek autókat.
Ez aki megbüntetett is jófej volt csak hát ugye 50ezerrel akartak kezdeni meg 8ponttal piroslámpáért, mondtam hogy az kizárt mert megálltunk és elindultunk na ott a piroslámpánál állva vettem fel a telefont a futárnak, hogy 5perc és ott van, lehet hogy közben elindultam és az volt a bajuk.
A vicc hogy a piroslampara siman megkapom az 50ezret pedig nem mentem át rajta és nem is fellebezhetek annak ellenére hogy se kép se videó.
Kérdeztem a rendőrt, ha tegyük fel a kameránál álló rendőr tudja a rendszámomat vagy ismer és nem vagyok szimpi neki akkor simán mondhat bármit és kapom az 50ezret akkor is ha nem hibáztam? Azt mondta hogy igen.
Én legalább 10 éve nem láttam olyan telót, amit nem lehet kihangosítani... nagy peched lehet, hogy neked pont olyan jutott
Amúgy meg én pl. ha tudatosan megszegem a szabályt, és megzsanettoznak miatta, nem rinyálok, hogy qrvarendőr
Na te sem vagy egy észlény. Egy 3másodperces telefonálásért mi a fasznak vegyek kihangosítót pláne hogy 3autót használok felváltva... de látom a lényeget megfogtad, menj inkább hegesztgesd a rozsdafészkedet.
Szégyen... remélem valaki belesatuzik a csicska civil autó előtt is. Tanulóvezetőt toltak ma, 2-2sáv, szabad az egész és beleállt a seggébe a tanulónak, hihetetlen hogy ilyen rendőreink vannak.
Mi a pöcs van a rendőrökkel ?! Mindenhol ott vannak... nem merek már autóba ülni se, minden sarkon trafi, civil autó, kamerával rejtekből kukkolnak aztán km-rekkel arrébb szednek ki és se kép se semmi csak 50ezres csekk. Azt mondták átmentem a piroson pedig nem, se kép se videó, 10perc tiltakozas után jött a rádióüzenet hogy ja tényleg nem jó autót szedtek ki, ha nem húzom az időt akkor kezembe nyomja az 50ezer+8pont büntetést így csak 10ezer+3pont lett telefonálás miatt
Nem fog fajni a derekam.Es az ülésfordítót is be tudom szerelni.