Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindenki olyan csóró mint te
i3 még a hagyományos rendszerben készült, 6 különböző beszállítótól, minden részegységen független rendszerrel.
ID3 egységes HW és SW rendszer. A Tesla megoldását másolják, csak nem gondolták hogy ez nem olyan egyszerű, de sokkal egyszerűbb, jobb, és hatékonyabb, végeredményben meg olcsóbb lesz mint az eddigi autóiké.
8 milla meg az apró..

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/corsa_f/opel_corsa_f_elektromos_edition_best-15833515
Tele vannak, mint pap ge.......vel.
Baszki,úgy beszétek ezekről mintha holnap rohannátok megvenni valamelyiket.
Felőlem....
De, mérvadó, csak eltelt 10 év... de nem írom le még1x, hogy miért lényeges ez, mert elsőre se értetted meg
Egyébként nyugi, a következő villany BMW-kben olyan teknika (sic) lesz, amire a Fóccvágeny megint csak néz nem kell sokat várni, pár hónap... azok az ID3-ak biztos ott lesznk még a mezőn
Cseszhetem a bmw nem gyárt kocka rabomobilt.
nem tudom, nem követem
Konnyebb pancelozni,a fuggony is kevesebb lehet.
Tiszta elony.
T6 nal tartunk vagy van 7 is?
lemaradtam... mit is tud az id3, amit nem is tud?
Az nem mérvadó hogy 11ben mi volt benne. A mérvadó az lenne ha most úgyanazzal a teknikai tudással adnák ki az i3-at amivel az id3-nál szopnak.
meg drogot és fegyvert szállítani is... a kurváknak sem kell a nagy kényelem....
az volt a kedvencem, mikor az egyik balfasz páros úgy adta le vizsgára az autót, hogy a drog bennemaradt az autóban...
Ja.
Amugy en nem koltenek ulesekre,eleg a femlemez padlo,konnyebb takaritani.
a gengszterváltás előtt? vagy előtte kapjak én is "véletlenszerű" infarktust a rendőrautó hársó ülésén, mint anno Welsz...? Nem kívánok ebbe az irányba elmenni, Sanyi bácsi nem tűri a konkurenciát...
Előtte?
Ez igaz, viszont 2011-ben az i3-ban olyan megoldások voltak, ami SEMELYIK autóban nem volt...
Elsőre mindig a jobbik formámat mutatom, így szoktam felvételt nyerni nagyjából bármilyen munkahelyre. Vigyázz, lassan tárgyalnunk kell.
Nekem úgy tűnik... de tévedhetek
Azt még várjuk ki, hogy rendes-e. De köszi.
És tudja!
Ezen mar túl van a a motor, most rendes gazdához került
Sztem a gengszter váltás óta soha de nem akarok inkább ilyeneket mondani, nehogy azután én is véletlenül szívinfarktust kapják a hátsó ülésen
Inkább úgy kellett volna, hogy eddig is karban tartsák és akkor nem kotlik meg a 46 ezres üzemagyag szivattyú a kosztömb benzinszűrő miatt.