Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A full kép i szinte széria.Bár sok dolog nemigen lehet.Mert kb ennyi értelmes extra mehet rá,a többi csak csicsa.
A fejidom sztem utólag került ra és az újabbhoz való, de te ehhez a márkához jobban közel vagy....
valszeg a festés is csak design elem.... biztos vagyok benne, hogy szép és jó motor
Ezeket én is látom
Én is gratulálok, sok szerencsét hozzá!
Hetvegen valahova?
És kiábrándultál? Mi volt a baj?
Inkább nem. Voltam már ott eleget.
Nehezen hihető, de akkor igen fiatalon még bevettem bár amilyen nyomorult volt a nő még akár lehetséges is persze simán lehet, hogy a szőrt nem bírta átszúrni a jóember, a hártyáig el sem jutott.
Bosszúból te meg menj Bp.-re és jól randalírozd össze a várost. Akkor majd ott mondják, hogy a balatoniak nagyképűsködnek a fatüzeléssel az utcákon.
a hófehérke is egy hihető történet, kb mint ez a vastag hártya
nem mondom hogy nincs ilyen de biztos vagyok benne hogy egy pár perces műtét után eltüntették volna azt a vastag függönyt a résből
Hát, végülis nyáron az.
Na na, volt egy recepciós vénlány kb 40 éves mikor szűzként férjhez ment, nemsokára elváltak és ott sírdogálva elmondta, hogy a szűzhártyája olyan vastag volt, hogy a férj nem bírt vele így elhagyta. ....nem tudom mi igaz belőle, de akkor jó történet volt miközben mindenki vigasztalta.
A fejidom szeria,a hutotakaro tumudja fene miert,de feher,gyarilag fekete.A tukrok kormanytukrok.
Ha kérhetlek valami elütő háttér elé állítsd, mert úgy könnyebb átszínezni Photoshoppal
elvált asszony ritkán szűz
Már értem miért titkoltad. főleg hogy már az elején futóra kellett rakni
Na mindegy, ha már így alakult, sok boldog, balesetmentes kilométert kívánok hozzá
Látod? Még ő is összekeveri Budapesttel
Jól néz ki. Balatonfelvidéken már mentem ezen az úton.
más a fejiddom és a hűtőtakarót is átfújták.... kíváncsi leszek a full képekre
Ez most azért kellet, hogy irigykedjek!? .....sikerült...
Ja, én is megkerestem, csak nem akartam belinkelni a képet, Spoilert elkerülvén
Nagyon köszi!
Jó az neked...
Viccet félretéve: Sok örömet és balesetmentest kívánok neked!
ez lesz az.
Igen