A fejidom sztem utólag került ra és az újabbhoz való, de te ehhez a márkához jobban közel vagy....
valszeg a festés is csak design elem.... biztos vagyok benne, hogy szép és jó motor
Nehezen hihető, de akkor igen fiatalon még bevettem bár amilyen nyomorult volt a nő még akár lehetséges is persze simán lehet, hogy a szőrt nem bírta átszúrni a jóember, a hártyáig el sem jutott.
a hófehérke is egy hihető történet, kb mint ez a vastag hártya
nem mondom hogy nincs ilyen de biztos vagyok benne hogy egy pár perces műtét után eltüntették volna azt a vastag függönyt a résből
Na na, volt egy recepciós vénlány kb 40 éves mikor szűzként férjhez ment, nemsokára elváltak és ott sírdogálva elmondta, hogy a szűzhártyája olyan vastag volt, hogy a férj nem bírt vele így elhagyta. ....nem tudom mi igaz belőle, de akkor jó történet volt miközben mindenki vigasztalta.
Már értem miért titkoltad. főleg hogy már az elején futóra kellett rakni
Na mindegy, ha már így alakult, sok boldog, balesetmentes kilométert kívánok hozzá
valszeg a festés is csak design elem.... biztos vagyok benne, hogy szép és jó motor
nem mondom hogy nincs ilyen de biztos vagyok benne hogy egy pár perces műtét után eltüntették volna azt a vastag függönyt a résből
Na mindegy, ha már így alakult, sok boldog, balesetmentes kilométert kívánok hozzá
Viccet félretéve: Sok örömet és balesetmentest kívánok neked!