Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit nem értesz ezen ? Ha a macsek szert tudna tenni valami motorra sokkal több egeret utolérne nem kéne arra a rohadt száraz siklóra fanyalodni ! Ennyi !
Hat ez feletteb erdekes tortenet de megis mi a faszom koze van a motorokhoz ?
Megszelídített hegyi cica , a kis vadászka! Húzta maga alatt ahogy jött mert a zsákmánnyal el szokott dicsekedni.
akkor az a macska most már 25 ezerrel többet ér.........
A kígyónak nem zsíros a húsa , olyan akár a sonka nem biztos, hogy rossz! Majd megkérdem a macskámat a Kandúr Bandit mert a múlt nyáron hozott egy siklót, és aztán megette a bőrét is!
Láttam egyszer a NatGeo-n egy filmet,bennszülött hapsi a kisfiával mentek az őserdőben.Fogtak egy baromi nagy kígyót,feldarabolták,2nagy falevélbe csomagolták,megsütötték félig-meddig és úgy ették 2pofára,hogy rossz volt nézni...
egyszer majdnem ettem békát, de szerencsére mégsem
Szerintem egy csomó hús teljesen finom,addig amíg az ember nem tudja mi az... Na meg mivel jobb állat pl. a disznó,mint a macska....?Sokkal piszkosabb Spanyolországban én is ettem minden tengeri szarságot...pl.makaróni poliplábakkal...stb.
van egy ismerős aki régen mindig ment kisvarjőkat szedni, mert kurva jó a leves belőle
de evett sünt is az sem rossz szerinte
bár én egyiket se enném
Most jutott eszembe a katonaságnál ettem ürge pörit a fehérvári helikopter bázison , mikor ott szolgáltam mixerrel 87-ben .
Mi a bajod a zöld színnel?
Mert Te is olyan finnyás vagy! Az már biztos jó porhanyós, ha már zöld!!
A zőőőd gyisznaú ! Ezen most beszartam ! Zsóti te állat vagy !
Ezt most küldte lányom, nagyon vicces ez a gyerek...
Füstöséknek meg mi a csemege?-ürge,sündisznó,varnyú...na meg a ződ disznyó a dögkútból...
Anno a putyilovos vendégmunkások is leszólították a kutyasétáltatókat, hogy megvennék a szulikát.
Valamiért gyerekek sincsenek.
Kínai piac környékén nem látni kóbor macskát,az biztos... De kutyát se...
Azt elhiszem ! Ott gyorsnak is kell lenni , hogy el tudd kapni ami még mászik !
A kinaiaknal nem merek vasarolni
Ettem én is , nekem ízlett ! Gyerekkoromban majdnem minden szombaton galamb leves volt meg nyúl pöri ! Na meg a kecske ! Én bizony megtudnám kóstolni a macsekot is !
Én ettem nutria kolbászt ami ugye patkány....hááát nem szoktam rá.
Hacsak az Olaszoknál nem tettek elém sutyiban akkor még nem kóstoltam !