Megmondom őszintén azt én sem tudom de csak azért mert én jó nagy darab vagyok így nem volt rá szükségem . Egy kisebb bokorugrót simán átdobom a kerítésen és a nagyobb vasakkal sem szoktam azt a keresztbe kormány háttal áll meg minden szirszar féle metódost végigjátszani. Mert simán lábra állítok egy 2 mázsás vasat ha eldől.
Ja, olyan van rajta, bar ha utas lennek, tuti nem abban kapaszkodnek. Nem is tudom, hogy aki ezt kitalalta az kapaszkodott-e valaha egy ilyenben mondjuk egy lepencei szerpentinezes kozben?
Az is egy megoldas. En is csak akkor hasznaltam a kozepvasat, amikor a nap vegen leraktam, egyebkent oldalsztendert mindenhol - foleg, hogy az akkori munkahely elott a placc lejtos volt. Esetleg mutasd meg neki az eldolt motor helyes felallitasanak modjat is - hatha az is jol jon.
Kell egy szalagot olyankor aláfogatni az ülésnek keresztben vagy egy régi derékszíjat rákötözni a hátsó ülésrészre felpakolás előtt és máris kapaszkodónak minősül.
Ifjú hölgy tanul ilyennel. Nem is túl magas és nem is szereti a középvasat de mivel a rutin meg a forgalmi vizsgán kellhet majd így megtanulja. Amúgy én is azt tanácsoltam hogy inkább hagyja egyesben és támassza le oldalvasra mert úgy nem gurul el és nem kell szarakodni sem a középvassal. Sztender kapcsoló rendben van szóval nem tud elcsámborogni ha véletlenül oldalvason 1-esben megpróbálja elindítani.
A konkret kerdeshez nem tudok hozzaszolni, de anno amikor elkezdtem motorozni en is 400-as zizivel kezdtem es ugyanugy elboritottam az udvarunkon a kozepallvanyrol leveve. Utana csak ugy vettem le rola, hogy rajta ultem - mondjuk ehhez a magassagom is elegendo volt
Sziasztok. Egy jó ismerősöm kedvéért van egy kérdésem. Rutintalan és még csak most tanul motorozni. Van már paripája amivel gyakorolgatni szokott. Sajna még rutintalanságából kifolyólag a középvasról való levétel közben eldőlt a paripa méghozzá a jobb oldaléra. Sérült is egy két dolog, de ennek kapcsán felmerült egy kérdés. Neki egy ZZR 400-asa van asszem 98-as. Milyen típusokkal azonos alkatrészek akadnak a gépben. olyanra gondolok mint pl a jobb oldali dekli az már most is egy ZXR 600-asé volt legalábbis ez a típusjelzés volt a dekli belső felén. Vannak még ilyen és ehhez hasonló dolgok nagy általánosságban a motoron.
Hali!
valaki Pest-Megyében Dunakeszi Fót Mogyoród vonzáskörzetében..
aki tudna nekem segíteni egy motorkerékpárt elektromossan bevezetékelni.
egy olyan szakit keresek aki vágja ezeket a dolgokat
valaki Pest-Megyében Dunakeszi Fót Mogyoród vonzáskörzetében..
aki tudna nekem segíteni egy motorkerékpárt elektromossan bevezetékelni.
egy olyan szakit keresek aki vágja ezeket a dolgokat