Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No most látod?? Ilyen ez a mai fiatalság B+!!?
Hááát, ez elvileg nem politika, Te kevered, de miért? Mondjuk ha komolyan vesszük akkor annak ez nem marginális kérdés akinek kárt okoz egy robis és lelép hisz rendszám nélkül nem lehet utolérni, de ahogy írtam engem ez nem ezért zavar (addig amíg nekem nem okoz kárt) hanem mert nem tudom magammal vinni sehova hiába van, no ez valóban marginális és ezért nem is berzenkednék ahogy eddig sem lovagoltam a témán míg be nem dobták tegnap, hogy nem lesz.
Ahogy néztem már korán kezdett medianyomas erősödik,és 18-igen csak jobban belehuznak,így a fenének kell egy marginális problémát bolygAtni,amennyi meszarosloricezes meg egyebb van nemlatnam értelmet ezzel foglalkozni.
amúgy az az akár 30 pénz ló@......
tőlem minden hónapban 60 fölött vonnak, és egy semmi szűk 130 ezres fizetésről beszélünk
szóval az az 1x 10-30 már szart se számítana
Annak mi köze ehhez? Ezzel eddig egyik sem foglalkozott, teljesen pártsemleges, de azért jó, hogy eszembe juttattad, addig még szólj azért.
a rezsicsökkentésből megspórot pénz simán fedezné
Persze nem akarok világot megváltani és háborogni sem hisz nem vagyok tenger sőt értem azt is, hogy jó néha szabadon közlekedni utolérhetetlenül.
18-ban választás.
Igazából az okot nem értem, mivel tényleg nem lenne nagy kunszt megcsinálni sőt az első forg.-ba helyezést akár lehetne igen kedvezményesen csinálni, hogy ne legyen felzúdulás így az nem világos, hogy miért nem kell? Valakinek üzlete lenne ebben vagy csak a népharagtól tartanak?
"...aszonta kend nekem, hogy bakfitty? ..."
Te engemet lesuttyóztál?
Engem mondjuk ez a dolog konkrétan nem érdekel,de ez is az ország töketlenségének az1ik mutatója... Vannak olyan országok Európában,ahol kb.100szor annyi robogó van,mint nálunk és megoldott a rendszámozás.Csak hát bizony ez plusz munkával jár...és sokkal könnyebb kevés munkával sokat lopni
Így van, a gond inkább a jelenleg forgalomban lévőkkel lehet hisz a legjobb hiszemü tulaj sem tudja, hogy lopott volt a gépe valamikor vagy sem ezért könnyen lehet, hogy első forg.-ba helyezéskor elkoboznák mert keresik vagy 5 éve alvázszám alapján. Viszont az is igaz, hogy ez egyszer történne meg és akár lehetne erre mentesség is, de utána már legalább jogtiszta lenne minden.
Jó reggelt suttyó!
Amikor a kitöltött adatlapról az adatokat gépre vinnék az azonnal kiadná, ha a gép lopott. Csak egy jól megírt program a nyitja a dolognak. Belevaló informatikus egy hónap alatt elvégzi!
Ilyen kockázata annak van aki a lopott gépekkel seftel, a szabályokat mindannyian különböző mértékben meghágjuk, de az értelmeseket csak a valóban hülyék, nyilván tudom, hogy miért van örömködés ez miatt viszont engem zavar, hogy nem tudom kivinni a robimat. Az is tény, hogy nem lenne egyszerű a rendszámosítás hisz egy halom lopott gép kering a forgalomban, én sem tudom, hogy mi volt az előélete, van papírom, de csak az előző tulajtól.
Fiatalító KúrA
az esem vhogy lefelezte az éveimet így most ismét ifjú vagyok
Elszegenyedesi kockázata van.
Na meg ha az egyikről folyton leveszi az ember, akkor minek akarjon még a bevásárlósra is ?
Nem vagyok álszent ... sem kicsin, sem nagyon nem tartom be a sebesség határokat és valami bizarr okból kifolyólag szívesebben költök még több erőre, mint csekkekre
Így van de az kevés nekik, de inkább még ezt sem húzzák be választások előtt vágod.
Mondjuk az én robim nem ér többet 90-nél, de a legalizálásért rákölteném azt a 30-at igaz én ritkán megyek át a piroson.
Baszki de meg fiatalodtál.
Milyen kockázatot?
de 10 papírt benyelne mindenki
nekem 2 robesz van mégis támogatom az ötletet, bár agyalok a cserén, nézegetem a 125-ös scarabeot avval még terepezni is tudnék :))
azér jó mer' jóó, a rencám kockázatot jelent