Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert alul, 1 -2-ezer méter mélyen eldugul.
Ez tuti nem így van
Ha holnap 1000 Ft lenne szerintem legalább harmada nem autózna
Mert az olajkut nem olyan mint a víz csap vagy egy kerti műanyag kút hogy rábaszom a ruszki szivattyú és jön a víz
Többnyire le kell pumpálni valami anyagot ami felnyomja a cuccot. Plusz ha hideg nem is mindig akár folyni
Szóval ha kihűl leülepszik meg a fasz tudja mit tud még csinálni az a fekete trutyi nehezen indul meg újra
Mert az olajkut nem olyan mint a víz csap vagy egy kerti műanyag kút hogy rábaszom a ruszki szivattyú és jön a víz
Többnyire le kell pumpálni valami anyagot ami felnyomja a cuccot. Plusz ha hideg nem is mindig akár folyni
Szóval ha kihűl leülepszik meg a fasz tudja mit tud még csinálni az a fekete trutyi nehezen indul meg újra
Hányásnak elég homogén az a cucc, nem is merek gondolni hogy honnét jött
Tehát ha akár 1000/l lesz az ára akkor is ugyanannyian autózunk majd legfeljebb pont a szórakozást csökkentjük.
Én pl kurva keveset indexelek
Ha senki sincs a közelben nem villogok mert minek
Ellenben nem vagyok buzi és ha valaki pl ki akarna fordulni én meg ott be akkor akár 50-100 méterről kibaszom az indexet és nem az utolsó 5-10 méretben mint az emberek fele
Miért fogynának? Nem a magas ár miatt nem autóztak annyian hanem mert nem volt hova, általában csak azt vesszük észre amit akarunk vagy ami kirívó tehát egyedül autózó jó nő jó kocsiban azt mindig látjuk, de azt, hogy mellette szakadt romokkal egy halom melós megy nem pedig az arány eléggé szembeszökő lenne ha észrevennénk a melósokat vagy csak akik melóba mennek akár egyedül is. Ahogy a motorosok közül is azt veszik észre aki kerózik vagy bármi hasonlót művel míg az egy ilyenre esik 1000 átlag motoros mégis azzal azonosítják az összest.
Mitől olyan drága az olajkutak újraindítása? Amúgy egy egy érdekes kör lesz. Sok kút nem indul újra, emiatt majd drága lesz a benzin. Emiatt megéri majd újraindítani, emiatt újra olcsóbb lesz!
Nemrég hallottam hogy azért a vírus miatt leállított kőolaj kutak közel fele nem fog újra indulni mert annyiba kerülne hogy az olcsó olaj ár miatt sosem jönne az ár vissza
Szo5val ha helyreáll minden akkor az 500+ forintot is meghaladja a benzinár
Utána majd fogynak az idióták az utakról
Szép napot Motorosok ! Steffi, miért vedeled a Steffit, most nincs is meleg?!! Eliszod a benzin- pénzt ?!
Ez így van különben nem lenne sztereotípia........a féllábon talicskázókról miért nincs mondás?....mert viszonylag kevesen csinálják és nem tipikus a talicskát használók körében míg a bömösöknél.....
Név szerint?
A sztereotípiákban az a legjobb, hogy MINDIG van valóságalapjuk.
Mi van, az Argus már smafu? Mert jól élünk?!
Lehet megint aktuális?
Ezt mar én is többször mondtam, de hat a beragadt elméletekkel nem lehet mit kezdeni itt
Board Computer vezérlő gomb?

A sztereotípiákkal ellentétben, sokkal több egyéb autómárkát vezető baxik használni az irányjelzőt, mint BMW-s.....
Külön kell fizetni érte rendeléskor.
Ez az
nekem nincs bajom a mértékletes reklámmal
pl ha a sportmotoron is van egy reklám oldalt egye fene nem zavar, tökmindegy hogy egy fehér terület van vagy egy bármi reklám
de amikor 5 helyen ugrál meg villog meg ilyesmi akkor elönt a harci fos aztán jön a blokkoló és nincs reklám
mobilról is amikor a teljes oldalas reklám bejön aztán baszakodni kell vele az is idegesítő, mostanában egyre kevesebbet járok ide
Nekem is folyton a szűrőprogram kikapcsolását ajánlgatta a fogyatékos, pedig tudhatná, ha valamit nem akarok megvenni, és nincs rá "della", akkor "megasszhasssák" a reklámjukat akkor sem veszem meg! De ennyit sem tanult a hülyejidó!

Lehet politikailag szelektálnak.
Bogyo bezzeg tuti nincs kitiltva.Amennyit promozik tuti fizetnek neki.