Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam, hogy ezt írod.
De ha belegondolsz, és elfelé mérsz, a kijelző két szélén a világos a az út mentén a környezet világos foltja, középen meg az út aszfaltja.
Így egy rossz felvételen láthatónak tűnik két világos folt is.
(De ez csak feltételezés.)
Nem jártál még Szlovéniában?
Viszont naluk 100 a hatar a legtobb foutvonalon es kisebb a tolarencia.
De nálunk ha 17km/ó val túlléped az már 30e. (9ohelyett 106-120)
onnan hogy kirajzolódik két lencse a képen,nem pedig egy tablet nagyságú kijelzőt látok virítani.
Meg horvátban büntettek meg 2 éve, 50 helyett 89... 250 kuna helyben és kaptam róla papírt....
A labanc szemetebb, hatulrol is fenykepez, vagy eledugrik radarpisztollyal, de az jellemzoen falukban. Ott meg nem megyunk ezerrel.
Nameg baaasssszzzz, a nyomik 123 al fenykepeztek.
De csak a labanc kepes palyan 100 as korlatot betenni.
Ausztriából nekem is jött mar.... 100 helyett 117 Korrekcióval.... 45 EUR
Volt, hogy pápai elkerülőn mikor észre vettem őket szemből mértek, már rég elcsuktam a gázt azt még 160 al gurultam... még vissza is intettek mikor köszöntem.
Na majd beszámolok kb.10-12nap múlva...vagy így,vagy úgy...
Kaptam már.Osztrákból is 10napon belül.
Kb.35évig nem volt bírságom,az utóbbi 3évben bezsebeltem itthon hármat,osztrákban négyet.De Ausztriában egyszer csupán 15€ volt ,igaz az ott helyben(100helyett 135)
Ez van.
Motorral tavaly szondat fujattak fehervaron.
Ennyi.
Nekem sztem régebben
Az utolso is valamikor 10 eve volt.
Miből látod?
Ezeket a kamerákat nem forgatják utánad.... olyan fals értékeket mutatnak mozgás közben, hogy ihaj..... egy kisbuszt még az elején így büntettek meg, vmi 270-el tolatott a felvétel szerint az embernek a gyártótól hozott igazolással kellett bizonyítania, hogy a végsebessége a járműnek 140, tehát nem tudott ennyivel haladni
Az nem a kijelző.
Mindegy mert ha szemből vett onnan nem tud azonosítani, hátulról meg hiába vett volna, mert akkor meg szabályosan mentél.... nem lesz ebből semmi se így se úgy
Egyszer autópályán mentem bele szemből motorral egy barátommal ketten jöttünk olyan 220-al mondjuk pályán mar szoktak úgy csinálni, Hogy kettőt tesznek ki egymásnak háttal
A videón lassítva nézem,ezt a lencsét láttam
Autóval mar nagyon nagyon reg sikerült..... mondjuk mindig megy a vaze.... azért sokszor segített
En kocsival is.
Vagy 3x.
Megusztad..... én mar sokszor belefutottam szemből...
Ez volt szemben?
Az nem lehet a kijelző is akár?