Én meg nagyon nem. Ha elmegyek a helyi műszaki boltba valami komolyabb cuccért (pl. szerszámért), akkor azt mondják hogy most nincs, de 2 napra tudnak rendelni. És mondanak egy brutális árat.
- Hát 2 napra én is meg tudom rendelni, többnyire sokkal olcsóbban.
A legnagyobb állatság az, amikor egy ilyen "győzike" TV-műsor alanya lehet! De gondolom, csak azért mert ő a legokosabb! Képzeld el , milyen lehet a többi!?
Ruha meg kaja egyértelmű hogy kézzel fogható bolt jobb
De aminek van műszaki paramétere azt minek boltban venni?
Többségében az eladók tizedét se értenek hozza mint pár tesztelő a neten
Plusz sok esetben van rengeteg natúr véleményező
Pl vettünk egy hoki alja mosó gépet 100+ ember azt írta hogy fasza. Pár ember hogy hangos
Igazándiból nem volt olyan aki azt írta volna hogy ezért szar vagy azért szar
Eszembe nem jutott volna a boltban egy star light nevű termeket meg megnézni sem
Itt meg ennek volt a legtöbb jó véleménye
Persze nem egy Miele de nem is 350 csak 70
Ez tényleg érdekes, de én pl. ismerve a környék netezési szokásait amik gyakorlatilag nincsenek így simán megél egy normál bolt is jóval drágábban mint egy netáruház........mondjuk bár én azért rákeresek neten is a kívánt cuccra, de mégis igyekszem boltban megvenni akár kicsivel drágábban is.
Azért az hihetetlen hogy az internetes vásárlások korában hogy lehet ennyi eltérés a termékek között
Kb egy óra akart az összes boltot át lehet nézni egy adott témában mindenféle segítség nélkül
Mert az öregasszony mind egyforma cserélni sok értelme nincs
Akire meg lenne értelme azt meg nem bírja