Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre elégedettebb az ember
Mert az öregasszony mind egyforma cserélni sok értelme nincs
Akire meg lenne értelme azt meg nem bírja
Maradok a mostaninál nagyon elégedett vagyok, ami manapság elég ritka.
Látod? Pedig most jobban jártál volna vele
Én meg nagyon nem. Ha elmegyek a helyi műszaki boltba valami komolyabb cuccért (pl. szerszámért), akkor azt mondják hogy most nincs, de 2 napra tudnak rendelni. És mondanak egy brutális árat.
- Hát 2 napra én is meg tudom rendelni, többnyire sokkal olcsóbban.
Na mégis meg van.
Hova lett alulról a lapozós gomb? Androidon nem látom tegnap óta. Nem mintha fontos dologról.maradtam volna le, ahogy látom
A legnagyobb állatság az, amikor egy ilyen "győzike" TV-műsor alanya lehet! De gondolom, csak azért mert ő a legokosabb! Képzeld el , milyen lehet a többi!?
Hát... ha engem seggbe tudna rakni győzike akkor azt meg is érdemelné.
Majd akkor megtudnád milyen az, amikor elveszted az ártatlanságodat!!
Rendi vagy de nem élek a lehetőséggel. A női nemnél csak az igen a jobb.
Ruha meg kaja egyértelmű hogy kézzel fogható bolt jobb
De aminek van műszaki paramétere azt minek boltban venni?
Többségében az eladók tizedét se értenek hozza mint pár tesztelő a neten
Plusz sok esetben van rengeteg natúr véleményező
Pl vettünk egy hoki alja mosó gépet 100+ ember azt írta hogy fasza. Pár ember hogy hangos
Igazándiból nem volt olyan aki azt írta volna hogy ezért szar vagy azért szar
Eszembe nem jutott volna a boltban egy star light nevű termeket meg megnézni sem
Itt meg ennek volt a legtöbb jó véleménye
Persze nem egy Miele de nem is 350 csak 70
Még elveheted.
De nem ő a nejem.
Győzikének többet adtak....
Ezt mar ellote a jobbikos csoka meg a berni egymas utan.
Hagyd már zasszonynak most utaltak 30.420- munkanélküli ságíjjjt.
Öreg cipellő de szeressük a moNYszteren.
Ez tényleg érdekes, de én pl. ismerve a környék netezési szokásait amik gyakorlatilag nincsenek így simán megél egy normál bolt is jóval drágábban mint egy netáruház........mondjuk bár én azért rákeresek neten is a kívánt cuccra, de mégis igyekszem boltban megvenni akár kicsivel drágábban is.
Azért az hihetetlen hogy az internetes vásárlások korában hogy lehet ennyi eltérés a termékek között
Kb egy óra akart az összes boltot át lehet nézni egy adott témában mindenféle segítség nélkül
Miért vagy ilyen elutasító? A varjú is "énekel", igaz az "éneke hagy némi kívánnivalót , de legalább próbálkozik!
25ezressel olcsóbban vettem náluk a dobot mint a dukátis srác boltjánál. ( Fejes Tomi)