Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azt tudnám kit szopsz le hogy ennyit engedjenek az ápolók netezni.
Bevetted már a gyógyszered ratyi?
Igen, mivel nem vagyok jelen ilyen közösségi oldalakon. Tudod nekem van értékrendem!
Te is olyan vakon vagy túraratyi. Bárkit megkérdezel ki az aktív minden topikban téged mondanak.
Persze, linkelték
Ha nem tűnt volna még fel én etetlek benneteket.
Most nem rólad van szó 4 perc alatt jelentkező ratyikirály.
Mer neked van életed szánalomgombóc.
V2? Sportmotor? Ugyan már Janóka.
Linkelték! Elég vicces, ahogy feszítesz a csopperek közt ratyika.
Idióta nem egyből jelentkeztem! Az pont rád igaz, néz már magadba munkanélküli életed sincs bútorárus.
Jól van nem bánatlak tovább, bántanak téged itt elegen, az életről nem is beszélve, inkább mozizok, ahogy osztanak
Egy hete nem néztem be ide, de látom, hogy a helyzet változatlan Ezentúl elég lesz csak havonta beleolvasni Olyan ez, mint a Barátok közt. 20éve ugyan az. Gp pilot 4cm majré
Már megint a facebook képeimre vered? Csak gyorsan, ahogy szoktad
Csökött,nem muszáj jelentkezni,ha hívna éjszaka telefonon a homokos haverod felvennéd azonnal?Úgy hogy melletted piheg a kettőtök szívszerelme a Béla?
Senki nem terel! Csak ti vagytok sík hülyék. Hiába a GP póló, attól még nem leszel GP Pilot!
Terelsz, terelsz, terelsz, de így szoktad ugyebár anyuci szeme fénye
Szövegértésből egyes. Te egyébként tényleg ilyen értelmetlen vagy? Mellesleg az is feltételezés. Vakon vagy továbbra is szolis vasalt hajú szervizes ratyi.
Te szánalmas vén kretén, említettek, ha nem tűnt volna fel.
Feltételezés? Látszik a rendszámod hülyegyerek Az pedig Hódos Zoltán Sándoré (alias pörköltes) Hajdúszovátról nincs több kérdésem, leülhetsz
Na csak vége a morcinak és ujra itt van a ratyikirály.
Mivan ujra befizeted a netet?
Te is mindig megjelensz, ha én. Rajongóm.
Megint olyat állítasz, ami csak feltételezés, te szeretnéd, ha így lenne, de nincs. GyP pedig a haverod akit szopkodtál a majréval. Nem derült ki semmi, persze legyél ebben a hittben. Megint ki is buziskodik? Ja te, miért nem meglepő ez. Elcsusszantam jajj, a lengőkar jajj, a gumi jajj, a markolat jajj a kesztyű jajj. Ennyit rólad.
Ezt csinálja mindig Sértve érzi magát,és azonnal keres képeket,hogy jól megmutassa Nem 100-as a pali
Nem kell várnom, itt a legtöbben rühellik a kis GyP Pájlotot, úgyhogy csak nevetek rajtad te szerencsétlen selejt Mondjuk elhiszem, hogy nem szeretsz, jól meg lett szopatva a kis szád, mikor kiderült kié is az a motor amivel vered magad Élőben is meg lenne, csak a végén még élveznéd te kis ratyitallér
önveszélyesek* A legnagyobb is hibázik néha! GP Pilot!