Nem tűnik lelakottnak,ha beszámolod a gumikat,lánc+kerekek hibátlanok és a fékbetétek is újak, érheti az árat.Ennyi km.-nél még a tárcsákon sem szabadna lennie "nagy" kopásnak
Akkor még nem motoroztál igazi esőben....
Egyszer elkopott minket olyan eső hogy 50métert ha láttunk
Full új cordura vagy miafasz ruhám volt ami teljesen vízhatlan (kerti slaggal tesztelve) de a nyaknál befolyt a víz és megtellt a naci vízzel, kb mintha magam alá hugyáltam volna
Aztán kiöntöttük a csizmákból a vizet és elhúztunk haza
Azért az ritka, gondolom beragadt a fék vagy valami hasonló lehetett, mindegy, a lényeg, hogy ha nagyon olcsó és nem riaszt el, hogy ilyesmiket megcsinálj vagy csináltass akkor azért nem rossz vele motorozni, igaz csak egyszer ültem rajta, de nem volt rossz, mint egy SV.
Én is pont ezeket olvastam. Ami eléggé aggasztott, hogy a gyári hátsó féktárcsa 900km alatt elkopott, persze ezt is csak írták szval ezt se lehet készpénznek venni.
Sajnos fel, persze nyilván már javították a típushibákat, de attól még újra előjöhetnek, amiről hallottam az a generátor+fesszab, hengerfej/szelep, első telók, fék.
Kinéztem magamnak egy GT650R-t(2005/12), olvastam róla hideget, meleget és a véleményetekre lennék kíváncsi a motorral kapcsolatba. A motor egyébként nagyon megfogott, szerintem eszméletlen jól néz ki és az ára sem utolsó szempont! Fel lehet vele ülni a szopórollerre?
Én meg most értem vissza itt még a Nap is sütött aztán északkelet - felől megint beborult! De én is mentem Badacsonyból Denrecen mellé és már elindulás után 6 km-el fel kellett vennem az esőruhát! Volt a 4-esen hogy az autósok félreálltak mert "esett az eső" ?! Hát én nem álltam félre. Az eső is csak víz!
Full sár volt előtte
Az idomokat megálláskor a nedves kesztyűvel át simogattam aztán szép lett. Endúrós kinézethez túl szép is :-)
Ha nagyon esik nincs már sok por az úton
Tessék :)
Egyszer elkopott minket olyan eső hogy 50métert ha láttunk
Full új cordura vagy miafasz ruhám volt ami teljesen vízhatlan (kerti slaggal tesztelve) de a nyaknál befolyt a víz és megtellt a naci vízzel, kb mintha magam alá hugyáltam volna
Aztán kiöntöttük a csizmákból a vizet és elhúztunk haza
Kinéztem magamnak egy GT650R-t(2005/12), olvastam róla hideget, meleget és a véleményetekre lennék kíváncsi a motorral kapcsolatba. A motor egyébként nagyon megfogott, szerintem eszméletlen jól néz ki és az ára sem utolsó szempont! Fel lehet vele ülni a szopórollerre?
Előre is köszönöm a segítséget!
Az idomokat megálláskor a nedves kesztyűvel át simogattam aztán szép lett. Endúrós kinézethez túl szép is :-)
Ha nagyon esik nincs már sok por az úton
Itt esik, de a kertimunka kész
Heineken, chips ,Deadpool
Ma herevere van
Mindenki punny