Nem tudom, hogy hol laksz, de mivel ugy tetted fel a kerdest, hogy keresel X dolgot, viszont nem irtad oda, hogy pl. bivalybasznad kornyeken keresed, ezert lehet, hogy az info amit kaptal volna, teljesen haszontalannak bizonyul. Persze mindezt csak segito szandekkal irtam, hogy legkozelebb ezzel is segithetned a neked segiteni - vagy eppen nem segiteni - szandekozokat.
Szia INI! Tudod, sokkal egyszerűbb betenni ide egy kérést, aztán várni a sült galambot. Majd ha nem a kényes tetszése szerinti a válasz akkor előjön belőle a kulturálatlan faluvégi honpolgár! Egyébként meg ha ennyire fusssa neki a számítógépes "tudásából" akkor nem tudom mit akar?! A gondolkodás teljes hiánya!
Megválaszoltam neki erre én vagyok a balfasz??!! De igen én. Minek álltam szóba vele?! Megérdemlem! Többet nem is kell mondanom.
Szép napot
Míg nem esik gondoltam letesztelem a motul-nak a lánckenő pasztályát...
Az eredmény KIRÁLY
Nem dobálta szét se a láncról se a felnire
U.i a motoros összetartásról!
Csak egy cigire áltam meg, és 5 autósból 3 megált hogy megkérdezze minden oké e
Valószínűleg ők sem 4 keréken mennek mindig
Putri kiskőrösön legalább 5 cég van ahol van lézer
Ahol dolgozom ott 6db van
Szóval nem nehéz találni, csak akarni kell.
Kicsi dolgok olcsók is, pl nekem a házszám 375 Ft volt saválló lemezből
Olyan gyárban dolgoztam több mint egy évtizedet hegesztő roboton, ahol lézervágó-gépek is voltak. Amihez nem értek ahhoz nem szólok. És az illemtankönyvet is elolvastam. Ennyi.
Ez egy annyira speciális dolog , hogy nincsen minden városban, vagy a faluvégen. Általában a kivágandó darabnak meg kell írni a vágási programot ami alapján majd kivágja. Nem lehet 300 km-ről megszervezni illetve elég nehéz. Vagy egy pontosan méretezett műszaki rajz
kell aminek alapján elkészítik a vágási programot. És azt pedig a delikvens tudja melyik céget keresi meg ami neki megfelel.
Ezt csak ő tudja mi felel meg Neki nem lehet odaírni.
Holnap is hasonló lesz!