Az is ratyis, tehát mindegy! Neked GP Pilot vagyok! Te is vakon vagy, legalább a keresztnevem találnátok már el, de még azt sem. Pár hónapja is milyen biztosak voltatok benne kivagyok, erre fel nem, most megint, vakon vagytok. Persze mondhatja nektek az ember, hogy nem amilyen hülyék vagytok nem fogjátok fel. Akkor kiknek is kellene gyógyszer? Rajtatok az sem segítene szerintem, tehát mindegy, csak kérlek benneteket az utcára ne menjetek, motorozni pláne ne! Mondjuk utóbbit amúgy sem tudjátok művelni, de akkor is közveszélyesek vagytok, ha csak közveszélyesek lennétek akkor azt mondanám hajrá!
Nem peti vagyok, hanem petty/pötty, ahogy tetszik kisfiam! Neked legfeljebb Uram! Amúgy meg kedves zoltán, főzhetnél már nekünk pörköltet, annyi mindenkit terhelsz itt, hogy máskülönben ki sem tudsz engesztelni itt senkit. Úgy hogy szedd össze magad, ja meg ma is kérünk rózsaszín motort ám, mert ma én foglak basztatni, úgyhogy a bogyóid vedd be időben!
Látom várod, hogy valaki beírjon valamit és megtapsolhasd. Kicsit sem vagy beteg, persze a trauma, ami ért akkor amikor rájöttél, hogy nem leszel F1 versenyző, az biztos nyomott hagyott benned, de legalább befizettek egy hajóra, ratyinak!
Látom van világ.... De azt röhögöm épp, hogy ezt a fogyatékot oltjátok itt, aztán persze rájön a roham, beremeg, és feltölt két képet a kedvenc motorjairól rózsaszínben a galériába.
Fogyatékos
Fogyatékos
Ne röhögtem te barnabőrű véglény.
Dehogynem.Itt lebzselsz egész évben,mindenhol ottvagy.
Gyorsan dobj be odáig valami sziporkázot.
Csökött balfasz.
Ratyikraly.
Bár annak is ripacs vagy.
Agyhalott ratyikraly.
Figyellek.