Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is ratyis, tehát mindegy! Neked GP Pilot vagyok! Te is vakon vagy, legalább a keresztnevem találnátok már el, de még azt sem. Pár hónapja is milyen biztosak voltatok benne kivagyok, erre fel nem, most megint, vakon vagytok. Persze mondhatja nektek az ember, hogy nem amilyen hülyék vagytok nem fogjátok fel. Akkor kiknek is kellene gyógyszer? Rajtatok az sem segítene szerintem, tehát mindegy, csak kérlek benneteket az utcára ne menjetek, motorozni pláne ne! Mondjuk utóbbit amúgy sem tudjátok művelni, de akkor is közveszélyesek vagytok, ha csak közveszélyesek lennétek akkor azt mondanám hajrá!
Nem peti vagyok, hanem petty/pötty, ahogy tetszik kisfiam! Neked legfeljebb Uram! Amúgy meg kedves zoltán, főzhetnél már nekünk pörköltet, annyi mindenkit terhelsz itt, hogy máskülönben ki sem tudsz engesztelni itt senkit. Úgy hogy szedd össze magad, ja meg ma is kérünk rózsaszín motort ám, mert ma én foglak basztatni, úgyhogy a bogyóid vedd be időben!
Látom várod, hogy valaki beírjon valamit és megtapsolhasd. Kicsit sem vagy beteg, persze a trauma, ami ért akkor amikor rájöttél, hogy nem leszel F1 versenyző, az biztos nyomott hagyott benned, de legalább befizettek egy hajóra, ratyinak!
Ki is írja a nevét ipszilonnal? Ez mindent elmond róla, Bódi Pettyke.
Látom van világ.... De azt röhögöm épp, hogy ezt a fogyatékot oltjátok itt, aztán persze rájön a roham, beremeg, és feltölt két képet a kedvenc motorjairól rózsaszínben a galériába.
Fogyatékos
Reggelit nem nagyon lesz jobb itt semmi
Tanulj meg írni, mert nem érteni mit mondasz ratyi.
Dzsipponak?
Ne röhögtem te barnabőrű véglény.
idegállapotba vagytoke?
Ez nem igaz, mert GP Pilot vagyok.
Több tiszteletet! GP Pilottel beszélsz!
Hugyagyu balfasz.
Dehogynem.Itt lebzselsz egész évben,mindenhol ottvagy.
A pofádat befogod!
Motoros törvénykönyv!
Motoros összetartás!
Mellesleg több tiszteletet!
Te hülye! Egyszer beírok az még nem azt jelenti, hogy aktív vagyok!
Dehogy.upsz a ruhatopikban is voltál,talán az 5 és a virágoban nem.
Gyorsan dobj be odáig valami sziporkázot.
Csökött balfasz.
Linkeld már be mikor írtam ezekbe! Kösz! Megint lopod a szövegem pöcs!
Frászt.
Ratyikraly.
Bár annak is ripacs vagy.
Ratyi! Oda a másik nickemmel írok!
Csapd hozzá a gsxr 600/1000,tl1000,és a többi sportolói is.
Agyhalott ratyikraly.
Figyellek.
Nekem erről a kabrió filmje jutott eszembe a visszatérő, na az tetszett.
Kösz hogy írtál,de nem nagyon találok olyat amit 2016-ban raktak fel.