Pedig elvileg is a kis lánckeréknél kell a több dzsuvinak levállni a láncról, mivel ott ugye kisebb az ív. Persze az évi 2 az nem sok anyag amit felviszel.
Szerintem sem számít az ég világon semmit bele az élettartamába a láncnak ha fújkálva van. Nem lesz rozsdázs, arra jó. Viszont arra az olaj is épp olyan jó, és nem mocskol. Pláne az sv-n a kuplung munkahenger nem nagyon szereti ha koszos.
Én évi 2x takaritom a láncot+lánckerekeket
Nem mondanám hogy a kis lánckeréknél sok dzsuvi lenne, de ez annak is köszönhetö hogy nem motorozok esőben, meg nem is térek le az aszfaltról!
Ha már borús idö van akkor más elfoglaltságot találok magamnak
Van itthon egy életre való teflonos láncolajom. Ha pár napig nem basztatod olyan szépen leül a flakon aljára a teflon hogy csak na. :) Olyasmi a színe és az állaga, mint a baracklének.
A láncolajon mit értesz? Nekem van elég sok maradék 80W-140-es váltóolaj, én is azon agyalok, hogy azzal kenegetem inkább, igaz eddig sem nagyon fújkáltam legfeljebb évente 2X és mégis ugyanannyit elvolt mintha szanaszét fújtam volna.
Én idéntől nem fogom a láncot fújkálni semmivel. Az a rengeteg retek ami a kis lánckeréknél lerakódik. Simán csak minden motorozás után lekenem láncolajjal vékonyan és kész. Nem fröcsög, nem rozsdál. Ha mondjuk elmegyünk pár napra túrázni, majd akkor előtte befújom spray-el. Amúgy meg soha többet.
Rendben
A 71-en élmény zenélni
A 710-en meg lehet vadulni
Szerintem ebbe a hónapba megejtek egy Badacsonyi túrát, azt lehet a kedvenc targoncásunkat is elcsábitom
El voltam a barkács áruházba Keszthelyre.
Ha esetleg erre jönnél Badacsony felé előtte írj egy e-mailt , vannak itt nagyon szép látnivalók. Épp most hallom , valaki énekelteti a 71-esen a gépet. Itt még süt pillanatnyilag.
Má meg is kivántam a lekvárosbuktát
Nem mondanám hogy a kis lánckeréknél sok dzsuvi lenne, de ez annak is köszönhetö hogy nem motorozok esőben, meg nem is térek le az aszfaltról!
Ha már borús idö van akkor más elfoglaltságot találok magamnak
Motoralkatresz.eu-n 2390ft
Shox-ba!
Lehet hogy húzos ára van, de tényleg a láncon marad és nem szórta össze vissza
Régen fehér szinü sprayt használtam, szintén motul. Azt takaritani gány meló volt
A repsolt meg könnyü takaritani, de hamar ledobja magát.
Olajzóval meg kisérletezen az aki ráér
A 71-en élmény zenélni
A 710-en meg lehet vadulni
Szerintem ebbe a hónapba megejtek egy Badacsonyi túrát, azt lehet a kedvenc targoncásunkat is elcsábitom
Ha esetleg erre jönnél Badacsony felé előtte írj egy e-mailt , vannak itt nagyon szép látnivalók. Épp most hallom , valaki énekelteti a 71-esen a gépet. Itt még süt pillanatnyilag.
Most már gyülnek a felhök becsületesen meg szél is van
Holnap peca, majd du.-n újra nyeregbe