Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah és benn lettél ratyikirály.
Korán a fenét,idegszanatórimról,elmegyógyba jártál már kiskorod óta,csak most rászoktál a motoros fórumra.
Ez hogy jön össze?
Azért mert míg én korán kezdtem motorozni, ő vénségére! Kapuzárási pánik...
Hmmm, akkor szereted a pörit. Meg a halrudat.
Nana, miért lenne vén kretén? Nem védeni akarom, de Te is csak pár évvel lehetsz fiatalabb. Ugye nem vagy milennium generációs.
GP Bike! Sárga K8 Gixxer!
Na most komolyan! Milyen motorod van Clam?
Tereljél csak nyomi Ennél lejjebb már nem is süllyedhetnél
GyP-és a haverod, tudod akivel.... Gondolom olyan szép törött R6-ból mint neked van nem létezik még egy.
Kőltői kérdés volt ratyikám,de ismerlek,alig várod hogy szólj,csak besakkoztad magad,így segítettem neked,tudtam hogy nem állod meg,alig várod.
Ti hiányoltok! Ti keresitek a kontaktot! Amíg ez így van nincs miről beszélni! Te is megemlítettél, ergo hiányoztam neked! Vergődj valamit erre is, megújulni úgysem tudsz.
Jelenleg rólad van szó.
Légy különb és kussolj 3 hétig.
Fogjátok már végre fel,hogy ezen a képen nem clam motorja van!!Ez az ikertesó(motor),és a gazdájával megbeszélték,hogy hogyan legyenek felmatricázva a gépek!Nagy kár,hogy nem hátulról lőtték ezt a képet,mert akkor láthatnánk,hogy a rendszámuk is ugyanaz,ami elvileg lehetetlen lenne,de gyépéséknél nincs lehetetlen!
Látom sikerült menteni is a képet, nem egyáltalán nem beteges.
Mondja a 4 másodperces vén kretén, aki minden topikban aktív.
Nem, ezért van GP Pilot életem, amire te irigy vagy. Most is biztos unatkozol, azért szeretnél beszélni vele.
Mondja a max 4 perces clam.
Hagyjad már magad, nem mész te sehova, itt fogod várni mikor írok.
Ezé zártak be a gyogyóba és etetnek GYP Pilotos partedlivel.
Nem járok ilyen ratyiságokra!
Nem te vagyok!
Gondolom a melletted lévő robogó a haverodé, remélem azért bírtad tartani a tempóját Na jól van tényleg megyek, mert aztán még megszólod, hogy már elköszöntem Szia GyP!
Igen, talalkozokra se jarsz