Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GP Pilot!
Egyébként ott azzal szembesültem mennyi f...szopó van. Kedvencem a fundamentás BMW.
Rólam beszélsz megint te irigy bukott F1-gyes. Irigy vagy a nagyságomra!
Fogyis? Először is neked kéne fogyizni, másodszor te szerencsétlen te vagy itt mindenhol aktív.
Fantasztikus! Szerinted is?
Az aprilias galeriaban ujra szembesult vele, hogy mindenki mennyire szereti
Má +int mi baj van.
Besértődött és morci van,nem jön ide a fogyis.
Clam, miccósz Te ehhez idelent?
Sziasztok! Figyelmetekbe szeretném ajánlani a ProiD divatos gravírozott karkötőjét. Rágravírozzuk a neved, értesítendő telefonszámokat, TAJ számot, esetleges allergiáidat vagy egyéb egészségügyi információkat és így nyugodtabban vághatsz neki az útnak.
www.proid.hu
Sziasztok!
Székesfehérvári motoros van,mára gurulás?
Ja és jó reggelt
Én tuti motor nélkül
Reggelt
Ott a helyed
Vagy 5x már voltam, jól el lehet lenni, a járgányok is meg a társaság ig remek.
Ha nem esik ,motorral ha esik kocsival megyek
Lehet kinézek
Nekem is igyekeznem kellett visszafelé, mert hirtelen hatalmas sötét felhők kerültek elő valahonnan még igyekeznem is kellett, aztán a qrva nagy felhajtásból nem lett semmi, nagy részük eloszlott. Bár a Zalaegerszeg -Keszthely vonaltól északra néhol igen nagy zuhé lehetett, látszott , hogy esett mint az állat. Franciául: Dö la vííz!
Nos Nagybörzsöny meg volt
Még időbe hazaértem a nagy zuhé elött, de itt nagyfaluba már cidri csunya idö van
Hol vagy Clam? Irj mar valami ertelmeset. Kezd undorito lenni itt a nyaladzas
Akkor ne téblábolj, hanem eredj !
Pesten is süt
Még van 1-2 tennivaló aztán irány a börzsöny ott árnyék van mindig
Jó reggelt , jó egészséget és balesetmenteset mindenkinek nedves motorostársak!! Ne itt lopjátok , hanem menjetek valami értelmes céllal!! Badacsonyban süt!
Jó reggelt mindenkinek
Isten király volt a tegnap esti motorozás
Ma még legyen jó időnk a többi nem számít
Korrekt segítség volt.
Ma hazaértem melóból, beugrottam a kocsmába egy hűsítő alkoholmentes (pfuj) sörre. Egyszercsak befordul egy Suzuki TL1000R, megáll, köszönünk egymásnak. Kortyolom a sörömet, srác telefonál, pihenget. Kicsit később indulna, önindító alig mozdul. Odamegyek, kérdem, mi a gond - akksi meghalt. Mondom, ha tudsz várni egy kicsit, hazaugrok a kocsiért, bikakábelért, és jövök. Úgy is lett, bebikáztuk a vasat, elköszöntünk, és bejelöltük egymást facén. Nem sokkal később írt, hogy szerencsésen hazaért. Nagyon örültem, hogy segíthettem egy társamnak, gondoltam, megosztom az örömömet Veletek is.