Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a baj a válaszommal bocikám?? Tudhatnátok, hogy amit a NET-.en nem találsz az nincs is! És még én "okoskodok"??!!
A Te motorodon, a hàtsó ülésen keresztbe van a kapaszkodó. Mint régen az mz-ken.
Előtted meg ott a lehetőség hogy ne okoskodj
Van az enyémen is, de az akkora hülye helyen van, max ha egy gibbont vinnék az tudna benne kapaszkodni.
Hát nem tudod, hogy a sajátm motorodon hol található az említett alkatrész? Vagy mi van???
hasznos segítség volt a válaszod.köszönöm
Az utaskapaszkodó az amibe az utas kapaszkodik.
Sziasztok! Műszakin mi az a utaskapaszkodó amit kérnek ?? Ma hallottam ezt először...
Tényleg.
Ott van előtted a kereső beírod amit keresel aztán válogatsz.
Sziasztok!!!Valaki tudna nekem olyanban segíteni hogy lézer vágás...???Egy cigisdoboz méretű lemezbe szeretnék egy akrapovic logót.
Hogy ez hogyan sikerült??!!
Ne szólj szám nem fáj fejem! "
"Ne szólj , fáj fejem!"
Hallgatni arany.
Egy kékre-zöldre vert nő lép be az orvos rendelőjébe.
Orvos: - Mi történt magával asszonyom?!
Nő: - Doktor úr, nem tudom, mit tegyek. Amikor a férjem részegen jön haza, minden alkalommal péppé ver.
Orvos: - Van egy igen kiváló gyógyszerem erre. Amikor legközelebb a férje részegen megy haza, igyon egy korty teát. De ne nyelje le, csak tartsa a szájában. Még egyszer mondom, semmiképpen se nyelje le, csak tartsa a szájában, amíg a férje le nem fekszik aludni!
Két hét múlva újra meglátogatja a nő az orvost. Ezúttal azonban üdén, frissen, újjászületve lép be.
Nő: - Doktor úr, fantasztikusan hatásos volt a gyógyszer. Amikor a férjem részegen jött haza, csak bekaptam egy korty teát, és csak akkor nyeltem le, amikor már elaludt. Azóta egy ujjal se nyúlt hozzám!
Orvos: - Ugye milyen sokat segít, ha néha képes befogni a száját?

házastársi erőszak vagy mipicsa.......semmi sem történik ok nélkül
Jó reggelt kívánok! Jelenleg Badacsonyban hull az arany! Pedig inkább majd később kellene, de hadd hulljon.
Nekem is pont ez szúrt szemet... :)
Egyetek egy pizzát a vár alatt,ott a templom mellett!Baromi finom! Minden nyáron ott kajáltunk az ex sógorommal.
Erről a szóról egy ex... inkább mind1 jut az eszembe. Ami a lényeg ott leszek.
Ott leszek! Sümeg ide csak egy sercintésnyire van.
Szia Jocó talika újra Sümegen...
Te ne szójjá beee, mert te a multkor jötté a -hathuszassal- !?
Nincs eszük nem kell gondolkodni!
Ez jó B+ mi ez