Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez pl.?
De hogy ne érje szó a ház elejét ne:

https://www.origo.hu/itthon/20...
Csak azé ezt adtam be mert az origo megfekszi a kényes gyomrukat.
Mondjuk a 24.hu linkelése nem sokkal jobb, mint Bogyó indexes munkái
Ami érdele egy motorost.
Tulipán?
Mondj 3-at?A füvön kívül.
De ér,csak óvatosan és vagy 3-4x kell elkülönítve tesztelni,nem olyan hogy megnyalsz egy bélyeget és ha kék terhes vagy ha nem akkor nem.
Az azért nyilvánvaló, hogy eü-s személyzet kezeli, de diploma nem igen kell majd hozzá.
csomó jó dolog van hollandiában....
A hollandok nem érdekelnek. Ott nincsenek hegyek.
igen.... nekünk is sikerült sajnos selejtes termékeket venni.... de nyilván nem lehet mindent átellenőrizni, ha átbasznak a kínaiak, hát átbasznak....
Akkor nem sok szart ér.
Nem, de egy szaros dugattyús kompresszorra is már vizsga kell, annál meg azért komolyabb. Nem is a lélegeztetővel lesz a gond: a hellyel, az ággyal meg a személyzettel
Az előző 500 ott landolt?
nem... csak remélem ezeket nem a kukába dobjuk....
Hollandiába vagy hová sok hibás cucc ment. A vén strafa már reggel mondta, át kell nézni a magyar szállítmányt is. Gondolom erre utalt.
Már én is meg a kérilaci is leírta kurvasokszor hogy a teszt nem mindenható,főleg a 10 perces gyorsteszt.
Amíg nincs meg a megfelelő vírusszám addig negatív is lehet,és kap egy plecsnit hogy a teszt negatív így simán körbefertőzhet egy somó embert nyugodtan.
Még nem,majd április közepétől igérik. Először a közfeladatokat ellátó helyeket töltik fel.
Itt tuti mindenki tudná kezelni 5 perc múlva ,na de itt válogatott emberek vannak!
gondoltam hogy a szokásos ellendrukkerek valamit mondanak,még bogyót hiányolom hogy mi miért nem jó,ki miben kap leosztást.
És tuti felmerül lőrinc neve is.
Azt tudjátok hogy a MOL kutaknál lehet kapni fertőtlenitőt?
Nem olyan bonyolult az, mint egy űrhajó kilövése......
Remélem nem OKJ-s tartós munkanélküliek fogják kezelni...
Azt kéne csinálni, mindenkit végig tesztelni az országban aztán aki hordozó mehet karanténba.