Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Levike, ez már autó!
Az RSV4 is? Azt nem tudom kategorizálni.
Mer azok sportcsopperek. Azé.
Olyan TeLeken és Ratyipriliákon van.
Amúgy ha valaki tud jó vastagított markolatot az érdekel. Nem a csopperes krómszivacs retekre gondolok, még mielőtt nagyon viccesek vagytok...
K8?! Akkor rossz nem lehet, szerintem gyorsabb is lesz tőle!
Honnan a tökömből tudjam, vaze?! Rég lekopott a felirat és amíg megvolt addig se figyeltem. Valami szilikonos utángyártott takony. Most, hogy van K8 gyári, dobom is el.
Annál értek a csúcsra, abban már hámló műszerfal van.
Kinézetre a 4-es tetszik, az valamennyire már "minőségi" a szó Volkswagenes értelmében. Jó kocsik, de hogy melyik részéért lehet annyira rajongani arra még nem jöttem rá.
Az ősbogár!
Akkor nem Alpinestar GP ONE-Tech 6000 Markolat?
Igazad van, most te vetted át standby szerepét.
A 3-as annyira nem gáz
Az egyesgolfot meg fater 353-asával is lealáztam
Fogalmam sincs. Kocsmában vettem, még egyszer meg nem néztem a márkáját. Pedig már vagy öt éve megvan. Igaz már 4 éve el kellett volna dobni.
Csak a Bogár az értékelhető.
Azt majd Oliverek deritik ki, en csak segitettem oket egy rendszammal
Ketto harom negy ezeket en sem csipem, egy szep egyes viszont tetszik mert szep. Persze nem egy szeteohadt szutyok hanem egy rozsdamentes ujszeru belsovel rendelkezo.
Neked milyen kesztyűd van?
Japánok már ekkor is verték őket!
Sosem fogom megérteni, hogy ezeken mit esznek még ma is. Igen, tudom, hogy létezett GTi, ami milyen jó volt, na de azt kivéve mire volt jó egy II-es Golf? Csúnya, mint a penészes szar, kalapáló lusta szívódízel a legtöbb, kopogó beltérrel, kényelmetlen ülésekkel, faék futóművel, stb. Pont mint az összes többi régi közlekedőedény. Mitől is olyan húde autó ez?
Hol autó ez? Ez csak egy agyon pimpelt koszlott Golf..
Több kép? Most lebuktam akkor? Címem is megvan?
Clam clam... Megtalaltam az autodat, meghogy nem szereted a nemet autokat... Banat vagy :D
akasztó nevű falu, kiskőrős mellett az 53as mentén
bármi egyedi dolgot megcsinál
Meheszkedsz ?