Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írta nem kell kiszedni a telót. Azt nem írta, hogy a felső "kupakot" sem szabad kicsavarni. Vagy én értem rosszul?
Persze USD telóról beszélünk mint a szóban forgó GSXR-nél.
De a paraszt telót is fentről töltjük.
Ne haragudj de ez ostobaság. És alulról feltöltöd szintig az olajjal???
Vagy hanyatt vágod mint a bicókat?
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan...
Ha lenn van az alsó csavar szétjön egyben,de úgy ezt benn a motorban tegyem,ez olyan mint addig tartani a tetőt míg aláfalaz a mekkelek.
Szereltetni én sem akarok már hozzájuk menni, viszont Ecstar-os Motogp ruhát fogok még venni tőlük, mert azok nagyon jók minőségre is, meg kinézetre is
Részletkérdés, de amúgy ez még a k6 600zal történt (gondolom ugyan az ez a része), akkor kötötték ki a berohadt bowdenes exup-ot is, azt se sikerült elsőre jól megcsinálni.
Most ezt így nehezen van előttem, de megfejtem...
Csúcs,szopatod magad minthogy kivedd és kényelmesen ugyanezt megtedd.
Kitekered az alját, ketté szeded a szárat kipumpálod a csillapítótagból, majd visszaszereled és ha töltesz újat.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy miképpen oldható meg az olajcsere kiszerelés nélkül
Nem haragszik. Nem olyan.
Meg ne haragudj de ha Te ezt tapasztalatbol irod es Te is igy csinalod, akkor innentol kezdve a szememben nem vagy szerelo.
Persze hogy le kell szedni, ki kell venni a futomuvet belole. K5 nem volt a kezemben de nem tudom elkepzelni hogy elterne a tobbitol.
Azert kerdeztem mert nekem is volt problemam veluk de igazabol leszartam. Legkulcsal megteptek a lackerek anyajat, menetet a tengelyen eleg csunyan megzuztak. Fekfolyadek csere volt, fentrol kiszivtak a tartalyban levot es felontottek frissfolyadekkal, mashol mindenhol ott volt a trutyi.

Egy troger banda.
Markaszerviz... En is csak azert ott csinaltattam, mert vittem a garis fofekhenger cserere, aztan gondoltam nezzek at meg ezt csinaljak meg. Nem is tartott sokaig az osszes muvelet.
Koszonom! Akkor lehet megse tamadom le oket Mondjuk az meg gaz, hogy az elvileg gyari szereles igy meglazul egy atboritasnal egyik kanyarbol a masikba
Se elmosás,se semmi,csal lefolyik ami lefolyik oszt vissza a cucc,de mennyi?Légrést hogy?
Felső csavart ha nem veszed le hogy töltöd fel?
STB.
Elég felületes melónak tűnik egy ilyen gyorscsere.
Villa olaj cserénél nem kell a telót kihúzni a kiflikbol ezért a kormányhoz sem kell nyúlni. Bár lehet erre akkor jöttek rá mikor kint volt. És elvileg könnyebb is cserélni ha csak az alsó csavar van kint. Gondolom nem akartak bántani a felső csavart mert könnyen sérül. Ha karcmentes akkor tuti kivették a telókat.
Fasza... Majd ha felejuk jarok azert beszaladok megkerdezni ezt, mert ha nem vagyok olyan szerencses, hogy ott lazul le, akkor a szantason atrallyzason kivul nagyobb gond is lehetett volna belole.
akik szo szerint egymas tukorkepei
Akkor viszont rögtön ikrekkel nyomja.
Kizárt,simán leesik ha kihúzod a teleszkópokat,anélkül meg nem cserélsz olajat.
Nem lett semmi, felhivtam oket, hogy mi tortent, mondom elotte ott volt tobbel kozott elso teloolaj cseren nalatok. Erre mondta a szervizes, hogy ok ahhoz nem szedik le a kormanycsutkat. En meg akkor tovabbleptem rajta gyorsan, nem kerdeztem utana igy van-e. Viszont ha mar kerdezed vki megmondhatna, hogy le kell szedni hozza vagy nem kell?
Így ebben a sorrendben
Ahogy nézem nem kell jövőig várni erre.