Szereltetni én sem akarok már hozzájuk menni, viszont Ecstar-os Motogp ruhát fogok még venni tőlük, mert azok nagyon jók minőségre is, meg kinézetre is
Részletkérdés, de amúgy ez még a k6 600zal történt (gondolom ugyan az ez a része), akkor kötötték ki a berohadt bowdenes exup-ot is, azt se sikerült elsőre jól megcsinálni.
Persze hogy le kell szedni, ki kell venni a futomuvet belole. K5 nem volt a kezemben de nem tudom elkepzelni hogy elterne a tobbitol.
Azert kerdeztem mert nekem is volt problemam veluk de igazabol leszartam. Legkulcsal megteptek a lackerek anyajat, menetet a tengelyen eleg csunyan megzuztak. Fekfolyadek csere volt, fentrol kiszivtak a tartalyban levot es felontottek frissfolyadekkal, mashol mindenhol ott volt a trutyi.
Markaszerviz... En is csak azert ott csinaltattam, mert vittem a garis fofekhenger cserere, aztan gondoltam nezzek at meg ezt csinaljak meg. Nem is tartott sokaig az osszes muvelet.
Se elmosás,se semmi,csal lefolyik ami lefolyik oszt vissza a cucc,de mennyi?Légrést hogy?
Felső csavart ha nem veszed le hogy töltöd fel?
STB.
Elég felületes melónak tűnik egy ilyen gyorscsere.
Villa olaj cserénél nem kell a telót kihúzni a kiflikbol ezért a kormányhoz sem kell nyúlni. Bár lehet erre akkor jöttek rá mikor kint volt. És elvileg könnyebb is cserélni ha csak az alsó csavar van kint. Gondolom nem akartak bántani a felső csavart mert könnyen sérül. Ha karcmentes akkor tuti kivették a telókat.
Fasza... Majd ha felejuk jarok azert beszaladok megkerdezni ezt, mert ha nem vagyok olyan szerencses, hogy ott lazul le, akkor a szantason atrallyzason kivul nagyobb gond is lehetett volna belole.
Nem lett semmi, felhivtam oket, hogy mi tortent, mondom elotte ott volt tobbel kozott elso teloolaj cseren nalatok. Erre mondta a szervizes, hogy ok ahhoz nem szedik le a kormanycsutkat. En meg akkor tovabbleptem rajta gyorsan, nem kerdeztem utana igy van-e. Viszont ha mar kerdezed vki megmondhatna, hogy le kell szedni hozza vagy nem kell?
De a paraszt telót is fentről töltjük.
Vagy hanyatt vágod mint a bicókat?
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan...
Részletkérdés, de amúgy ez még a k6 600zal történt (gondolom ugyan az ez a része), akkor kötötték ki a berohadt bowdenes exup-ot is, azt se sikerült elsőre jól megcsinálni.
Azert kerdeztem mert nekem is volt problemam veluk de igazabol leszartam. Legkulcsal megteptek a lackerek anyajat, menetet a tengelyen eleg csunyan megzuztak. Fekfolyadek csere volt, fentrol kiszivtak a tartalyban levot es felontottek frissfolyadekkal, mashol mindenhol ott volt a trutyi.
Egy troger banda.
Felső csavart ha nem veszed le hogy töltöd fel?
STB.
Elég felületes melónak tűnik egy ilyen gyorscsere.