Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oliver, olvasom a kommenteket a kormany lelazulos videod alatt. Mire jutottal a rodeoride-al ?
Rajtad csak nevetni lehet,kis csücsörítős picsa Én,akkor is Rossinak fogok szurkolni,ha elkeni a száját a nyalókás! Nem érzel arra késztetést,hogy arcod baszd magad?
Gyere, elasunk a hagymafoldbe, mindenkinek jobb lesz
Nem mered idetolni a pofádat te kis nyomorult féreg.
Ha nem nyomozol honnan került elő hirtelen a cikk Olivérről? Egy gyáva gerinctelen pondró vagy.
Reméljük, hogy ott nincs net!
Plágium.
Most mentem permetezni Makóra! Sziasztok balga ostoba kretén népség!
Te is csak lopni tudsz! Persze a mestertől nem szégyen, csak vicces hogy nem tisztelitek a legendát közben pedig tőle idéztek!
Kit érdekel?
Ez mind rátok illik! A hangsúly pedig a ratyin van! FSZ tagok...
Nem ti vagyok! Te kis szánalom halmaz! Mit szólsz ahhoz, hogy jövőre JLO a Ducatival verni fogja Rossit!
Melyiken van a hangsúly, az "irigyen", a "kicsin" vagy a "pélón"?
Az*
Nézzenek oda,csak nem nyomozgatsz Irigy kis péló vagy,és az is maradsz!Ez legyen a legnagyobb örömöd életben.
Ez a mondat is jól jellemez téged! Csak így tovább! Egyébként megint elhanyagolod az apai és a családfő szerepedet!
Majd ha szólok hozzád, akkor említs.
Addig meg csinálj magadnak kistestvért.
Oké, csak ne gyere vissza!
Te is az vagy? Megont kiszólt hozzád? Ja helyesen magadra ismertél!
NE ETESD A TROLLT !!! Adjon az Isten motorosok!! találjatok magatoknak értelmes embernek való elfoglaltságot. Én már három hónapja letiltottam.
Lehűlt a levegő , de oda se neki jobb a blokk hűtése!! Mindjárt megyek, mert kell.
Ennyire vonzóak vagyunk mi Makóiak?
te egy igazi buzi vagy
GS500-hoz adnak valamit? Vagy marad az emlék az 50cc időszakból?
Vasalt haj és nem ratyi....
Az utolsó képen az Kiveryk!
Láttad az a képet magadról? Arra nem tudom hány nő indul be., ja de igen. Csajok? Mondjuk azt írják menő szervizetek van, úgy meg ismerjük a millenium generációs lánykákat....
Hát aki Babettával tolja az ipart: