Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre jó... Aztán ha nem buksz meg és negyedikes leszel akkor már mehetsz 50nel is...

Seta aludni !!
Akkor kicsit kisebb arccal írtál nekem és kérted a segítségem, nem csak ebben másban is pl. hogy lehetsz hetero. Sajnos itt hiába adtam tanácsokat, nem sikerült megfogadnod.
Tényleg, most, hogy mondod
Szégyen vagy, hogy letagadod! Pedig, nagyon paráztál nehogy hamisítványt vegyél.
Igen! Tudtam, hogy ez lesz a reakciód nem meglepő! print screent nem nyomok, mert nem etikus ezt GYP-től tudom, hiszen ő sem használta ezt a csodás funkciót!
Én tőled? Nyomj már egy print screent róla, azt még megvárom
A megújulás óta az üzenőfal rólam szól! + Nem az én hobbim mások rendszámát csekkolni. Ezen gondolkozz el, ja az nem megy, csak a 180 ezres Yoshi, de legalább az eredeti, persze erről is privátban kérted ki a véleményem, csak ezzel nem dicsekszel.
Mégis tetszem, azért követsz mindenhova meg engem emlegetsz Szeretem én az állatokat, de te túl nagy majom vagy Jó éjt rajongóm, ma este is megérte felnézni
Szerintetek, ha harmadikban használom csak a motort az úgy jó? Nem árt a féknek? Esetleg a gumiknak?
Ki emlegetett téged? Írtam bárhol is, hogy ratyi Olika ma pályázni volt?! Egoista vagy, csak nincs mire!
Ha már megint engem emlegetsz, akkor ki a rajongó majom barátom?
Itt a rajongóm! Ide is követsz?! Ki szólt hozzád! Csend a neved, amíg mást nem mondok!
Tudom, tudom, a te tempódhoz egy ujj se kell
Ese4leg esés pályanap nélkül...
Látom volt pályanap is esés nélkül. Egyujjas fékkel.
G
P

P
I
L
O
T
Milyen érdekes, hogy az mondja mennyi kretén van, aki maga is egy....
Ettől ne tarts! Amíg a Dunát lehet rekeszteni kreténekkel addig ilyen vész nincs!!
RC51 videóit viszont szeretem.
Vagy becsületes nevükön az FSZ tagokat!
De! Az itteni balga agyatlan birkákat!
Ne izgulj Elek lesz ez még jobb is. Én is ilyen voltam. Ma meg ha már van 5 fok húzom a gúnyát és irány az út. Francbúkon is csak esetleges melóváltás és albi keresés miatt reggeltem kb 2 hónapja de már keresem a törlős gombot. Egyszer az a korszak is véget ér.
óóóó dehát ha mindenki zseni lenne hogy unatkoznánk. :-)
Inkabb idiota. Ha lattad volna hogy beszelt velem. Engem nezett idiotanak. Jon felvenni a kereket. Fonokom szol hogy forditva tettem fel a gumit. Mondom en ugy emlekszem hogy tobbszor is ellenoriztem a jeleket a tarcsan. A tulaj meg: az nem ugy van az a jel nem mervado. De mondom ez a harley altall igy lett tervezve. Stressz pontok meg ami kell. Nem az nem ugy van ahogy en mondom azonnal forditsam meg a gumit es en tudom rosszul.