Akkor kicsit kisebb arccal írtál nekem és kérted a segítségem, nem csak ebben másban is pl. hogy lehetsz hetero. Sajnos itt hiába adtam tanácsokat, nem sikerült megfogadnod.
Igen! Tudtam, hogy ez lesz a reakciód nem meglepő! print screent nem nyomok, mert nem etikus ezt GYP-től tudom, hiszen ő sem használta ezt a csodás funkciót!
A megújulás óta az üzenőfal rólam szól! + Nem az én hobbim mások rendszámát csekkolni. Ezen gondolkozz el, ja az nem megy, csak a 180 ezres Yoshi, de legalább az eredeti, persze erről is privátban kérted ki a véleményem, csak ezzel nem dicsekszel.
Mégis tetszem, azért követsz mindenhova meg engem emlegetsz Szeretem én az állatokat, de te túl nagy majom vagy Jó éjt rajongóm, ma este is megérte felnézni
Ne izgulj Elek lesz ez még jobb is. Én is ilyen voltam. Ma meg ha már van 5 fok húzom a gúnyát és irány az út. Francbúkon is csak esetleges melóváltás és albi keresés miatt reggeltem kb 2 hónapja de már keresem a törlős gombot. Egyszer az a korszak is véget ér.
Inkabb idiota. Ha lattad volna hogy beszelt velem. Engem nezett idiotanak. Jon felvenni a kereket. Fonokom szol hogy forditva tettem fel a gumit. Mondom en ugy emlekszem hogy tobbszor is ellenoriztem a jeleket a tarcsan. A tulaj meg: az nem ugy van az a jel nem mervado. De mondom ez a harley altall igy lett tervezve. Stressz pontok meg ami kell. Nem az nem ugy van ahogy en mondom azonnal forditsam meg a gumit es en tudom rosszul.
Seta aludni !!
P
P
I
L
O
T