Papir ala lett iratva szigoruan. Huzta a szajat. Le vagyunk vedve. Valami haverja mondta neki. Szerintem az van hogy 2009-es a motorja amin mar mas a fektarcsa es hatra fele allnak a lyukak a tarcsan, viszont a kerek amit behozott elozo modell es elore allnak a lyukak es mas is a dizajn. Na mindegy a videon majd latni.
Hát sajna nem !A kib@szott számítógép meg psvita meg psp meg egyéb szarok az internettel együtt mind fontosabbak ! Ha be kell menni valahova azt se tudja hogy kilincsel nyílik , keresi az enter gombot a falon ! Engem le sem lehetett vakarni a motorokról ! Mostam a nagyobbak verhovináját meg komárját hogy mehessek 2 kört velük !
én azért iratnék vele egy papírt hogy ezt a kereket így az ő kérésére gumiztad fel. Ha ugyanis elrobban a tárcsa biztos isten hogy bemegy a műhelybe hogy el lett baszva és fizetni kéne. Itthon legalábbis ez egyértelmű lenne.
Nincs. A valto haz tetejen van a szenzor. A kerek megfordithato de a tarcsak menetiranyosan lettek tervezve es forditva kapva a terhelest szetrobbanhat eltorhet.
Radiátor is csak az autókban van a lakásban nincs , ott is csak azért ha forrna az agya rákeni a fűtést , hogy lekapja a meleget ! / ja és mielött valaki kioktat hogy azoknak a v8-asoknak mindíg meleg a radiátor mert nincs fűtéscsap , TUDOM /
Par napja csinaltam egy videot. A vevo behozza a Harley elso kereket gumicserere. Ok, lecserelem . A tarcsak menetiranyosak igy lett tervezve es meg a jeloles is rajtuk van ugymint jobb es bal. Egyertelmu de a tarcsakra nezve mar meg is mondom merre forognak. Erre jon a bunkoja hogy forditva raktam fel a gumit. Mondom nem es mutatom a jelolest. Erre o: az a jeloles nem szamit mert forditva forog. Meg kell forditani. Nagyon merges lettem nem azert mert ujra dolgoznom kellett ingyen hanem a bunkosaga es persze majd most mindenkinek azt mondja en vagyok a bunko. A videot csak meg kell vagnom es toltom fel.
Láttam b@szott sok mocitok van ! Mintha találkozó lenne nálatok !
Jól van azért gondoltuk hogy nem javult meg minden sötétkék / nincsen fehér vagy fekete , minden ember kék / rider , aztán dolog nélkül vagytok , mert minden vas patent állapotba került !
Hagyunk dolgozni !
Jól van azért gondoltuk hogy nem javult meg minden sötétkék / nincsen fehér vagy fekete , minden ember kék / rider , aztán dolog nélkül vagytok , mert minden vas patent állapotba került !
Hagyunk dolgozni !