Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Clam mit szolsz ehez? Te nem akarsz permetulni ?
Tényleg csak én hiányolom RC51 roppant vicces videót napok óta ? Már úgy megnéznék egy új részt ebből az Amerikai valóság Show-ból.

RC51 ÉN VÁROM MÁR A KÖVETKEZŐ RÉSZT !!!!!!!!!!!!!!!
No az lehet , mert onnan észak felől fúj, bár most hagyom hadd fújjon!
Szia. Itt meg most van szélcsend, akkor odaért hozzátok a tegnapi. Mikor jöttem hazafelé a megyénkben még akkor is fújt rendesen.
Szia István! A gyümölcsfákat szerettem volna permetezni de itt 40-50 km/ órás szél fúj, ezért inkább megvárom amíg lecsendesedik.
Várom. Nekem két ujjas jelenleg, bár akkor pont jó amikor kicsit a fékkar végén húzom, de legyen inkább egy ujjas. Nem bánnám.
Versah betéteket nagyon dícsérik. Kár, hogy geci drága.
Nekem az egy ujjas fékezés elérése volt a cél, így most szinte bármilyen sebességről riszálja a seggét féktávon, csak egy ujjat használva. Videón majd látszik is, hogy a sikán előtt alig bírtam elfordulni, mert elindult keresztbe alattam, tetszett
Nekem most rövid az út, cserébe nehéz behúzni. Nem igazán tetszik, de elvagyok vele. Majd valamit moddolni akarok.
Igen, az. Őszintén megmondva nem próbáltam még, pályanap végén jutott eszembe, hogy ez tud olyat is... Ha minden igaz, most "utcai" beállításon van, kicsit nagyobb a fékkar útja, viszont kevesebb erő kell és jobban adagolható. Kíváncsi vagyok, hogy milyen a másik mód.
Ez akkor a 18-20mm között állítható fajta? Van tapasztalatod, hogy melyik jobb állás? Ha jól tudom négydugósokhoz a 19x18-as munkahenger a tuti. Nekem a gyári kinai fékkarral 19x22. Nem túl jó már az áttétel szerintem.
Felülre 19RCS, fém fékcső, Vesrah betét és Brembo SS tárcsák. Csak a nyereg maradt a régi.
Felső munkahengert cseréltél?
Tessek, ilyen lett
Gáz vagyok, maradt kb még 2 mili
Most csak ismerkedős nap volt, végig szigorúan harmadikban, 1:27 legeleje volt a legjobb. Majd rakok fel videót otthonról. Tiszta por volt a pálya a nagy szélben. A fék viszont hihetetlenül jó lett, minden belerakott energiát és forintot megért.
Mutasd a hátsó gumidat
Milyen időket tudtál? Én talán pénteken kijutok Pannónia ringre.
Így van! Szevasz Jocó.
Egészségedre!!
Mire megjött az eszük megkomolyodtak, akkor kezdtek motorokkal tevékenykedni szerencsénkre !!
Remelem mindenkinek jol telt a hetvege, nekem nagyon. Jol muzsikalt a nagylany az elso eles bevetesen
"Egyéb " dolgokban sem tapasztalok akkora érdeklődést, és szorgalmatosságot mint akár 10 éve! De majd Te is megtapasztalod , ha addig a fene meg nem esz!
Akkor+ mit fikáznátok szevasz.
1-2 gyarto jobb lett volna ha bele sem kezd a motorgyartasba :D
Igen. Mint akár az autóknál detto.
Ami érdekes mindegyiknél, hogy a motorkerékpárok gyártása csak később jött a képbe, mindenki egész mással kezdte.
Annyira rendes vagyol.