Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Majrém azért van, mert kiülök."

Azért van bazdmeg, mert nem tudsz motorozni
Nem vagyok versenyző hobbiból csinálom de tőled fényévekkel tapasztaltabb vagyok, tudásban is, de szerintem az élet legtöbb területen is
Látszik, hogy ratyi vagy! Mióta is van motorverseny? Ja igen, mindig voltak alkalmazások mobiltelefonra. A te részidőidre nem kell telefon, hogy megmondja bárki is, hogy szar.
Majrém azért van, mert kiülök. Ezt egy F1 Pilot mondta! Egy olyan ember mióta releváns aki szerint a V4 a jövő? A tudásod hagyjuk az már volt téma és csendben maradtál.
Mivel olcsóbb megoldás mint egy sbk rendszer kiépítése így van akit érdekelhet hogy a pálya egyes részein milyen rész időket megy hogy esetleg lássa hol kene javuljon a tempója , de persze ebben a témában a e majrecsikoddal nem vagy releváns , inkább csiszold smirglivel hogy ne égjen a fejed legközelebb :D
Igen, én nem is alszom mindig itt vagyok! Tudod minden hozzászólásnál ott van ki írta! Ezt érdemes lenne figyelembe venni!
Nem tud érdekelni! GP Pilot motorozni szeret, nem visszanézni magát! Az egoizmus ugye nem kell mondanom melyik generáció sajátja.
Akkor ne tedd.
Nem vagyok itt annyit mint te így nem is csoda
Ez jól jellemzi a mai sportmotor tulajdonosokat... Telefonos alkalmazásokról érdeklődnek. Ettől nincs lejjebb.
Passz majd kiderül idővel , ki próbálom mindkettőt minden esetre, de ha tippelnen kene a Harry's laptimer az lehet a létező legjobb app erre a célra ,mert van benne a telefon giroskopja által használt funkció a dolesszog kijelzesre meg egy smas
http://youtu.be/YHgqZ5ECotE
Miért nem csodálkozom azon, hogy ezt sem érted.
Nem akarok abba belemenni, hogy hogy kerestél, mert akkor egyből jön az a lemez, hogy miért turkálok a zsebedben
Mellesleg egy nyilvános cikkre találni mióta nyomozás?! Millenium generáció nincs mit tenni! Kocka is mivel szimulátoros, így már érthető a sok sírás is, ott nem szakadt ki a uha.
Mármint?
Nem nekem te ló,már van,de biznissznek jó lenne.
Ezernégyre-ezerötre le lehet alkudni?
Csak hipotetikusan merrt mégegy nem kell,bár ahogy néztem 2200 alatt nem találtam.
Vagy rosszul kerestem.
Ez PROFESSIONÁLIS?
Engem nem! Elég volt itt az adatlapodon látni. V4leonét kérdezd ez az ő asztala!
Amit írtam Harry's laptimer és a track adict app ezek ismerik az euroringet
A cikkből egy részlet....
"A tehetséges srácot a makóiak egyébként más oldaláról is ismerhetik: korábban filmezett, jelenleg pedig az egyik helyi rádióban vezet zenei műsort."
Korábban filmezett.... Ez tudjuk mit jelent....
Nézzétek meg élőben, szívesen megmutatom ha ennyire érdekel
Létezik vmi olyasmi ios-re, mint a race chrono androidra? Semmi értelmeset nem találtam ami pl az euroringet ismerné.
Egyik ismerősöm küldte, mert kíváncsi volt a ratyi fejedre.
Nevem? Hol? Nem látom sehol, hogy GP Pilot!
Reális igény