Látszik, hogy ratyi vagy! Mióta is van motorverseny? Ja igen, mindig voltak alkalmazások mobiltelefonra. A te részidőidre nem kell telefon, hogy megmondja bárki is, hogy szar.
Majrém azért van, mert kiülök. Ezt egy F1 Pilot mondta! Egy olyan ember mióta releváns aki szerint a V4 a jövő? A tudásod hagyjuk az már volt téma és csendben maradtál.
Mivel olcsóbb megoldás mint egy sbk rendszer kiépítése így van akit érdekelhet hogy a pálya egyes részein milyen rész időket megy hogy esetleg lássa hol kene javuljon a tempója , de persze ebben a témában a e majrecsikoddal nem vagy releváns , inkább csiszold smirglivel hogy ne égjen a fejed legközelebb :D
Passz majd kiderül idővel , ki próbálom mindkettőt minden esetre, de ha tippelnen kene a Harry's laptimer az lehet a létező legjobb app erre a célra ,mert van benne a telefon giroskopja által használt funkció a dolesszog kijelzesre meg egy smas http://youtu.be/YHgqZ5ECotE
Mellesleg egy nyilvános cikkre találni mióta nyomozás?! Millenium generáció nincs mit tenni! Kocka is mivel szimulátoros, így már érthető a sok sírás is, ott nem szakadt ki a uha.
Nem nekem te ló,már van,de biznissznek jó lenne.
Ezernégyre-ezerötre le lehet alkudni?
Csak hipotetikusan merrt mégegy nem kell,bár ahogy néztem 2200 alatt nem találtam.
Vagy rosszul kerestem.
A cikkből egy részlet....
"A tehetséges srácot a makóiak egyébként más oldaláról is ismerhetik: korábban filmezett, jelenleg pedig az egyik helyi rádióban vezet zenei műsort."
Korábban filmezett.... Ez tudjuk mit jelent....
Azért van bazdmeg, mert nem tudsz motorozni