Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.jofogas.hu/csongrad/Dainese_Ketreszes_Borruha_Ferfi_es_Noi_Egyben_Elado__47506971.htm?first=1
Valami nagy öblös parkolót kéne találni rajta amin esetleg egy büfé is van (Tudom beleért a bilibe a kezem) Hasonló helyre gondolok mint a Cseszneki pihenő vagy a Mecseki pihenő (Pécsi szerpentin) ahol sok motoros meg tud állni és ha netán ki van tikkadva akkor kap egy üccsit is egy bódéból.
Helló. Van. :)
Tatabánya, Héreg fele Esztergom.
(Szoktunk arra járni) Viszont az út minösége az nem mindenhol tökéletes.
Aztán mondjuk Esztergomból Dobogókő.
Onnan vissza Visegrád Pilisszentlászlón keresztül. Így hirtelen most ennyi.
Milyen fura egy világ, hogy virtuálisan tudsz utálni valakit...Persze te/ti normálisak vagytok.
Nem tudom ezek a fogalmak hogy: GP Pilot, Legend, Famous mond-e neked valamit? Vélhetően nem! Te egy kapuzárási pánikban szenvedő ember vagy, aki vélhetően többet tartózkodik az interneten, mint én. Persze ezt hevesen tagadja. Mivel dolgozol is (jó esetben) akkor vagy a munkád sínyli meg a neten folytatott időtöltésed, vagy pedig családod. Igazad van, nincs is előbbre való, mint az itteni társak!
Nem iskolába jártam, hanem The Legandary Shcoolba!
Sokunknak, akik nem kedvelnek (útálnak) téged, nem való az internet (szerinted). De hála istennek ezt sem te döntöd el. Köszönöm a családom iránti aggódásod. Nem tudom ezek a fogalmak hogy: iskola, meg munka, neked mond-e valamit? Vélhetően nem. Te anyuka kedvence vagy, ezért valószínű elég otthon üldögélned és a faszságaidon törheted a fejed egész nap. Eléd van téve a reggeli, ebéd, meg a vacsora is, a gyógyszereid viszont néha elmaradnak sajnos. További szép napot, megyek, mert akadt egy kis dolgom.
Inkább menj vissza a családodhoz! Neked sem való az internet!
A hozzád hasonló nyomorékokon kívül te se hiányoznál ám senkinek.
Akkor menj előre! Lehetőleg olyan helyre ahol nincs internet!
Skacok van egy kérdésem. Érdekelne hogy a Tatabánya - Esztergom,Visegrád - Budapest háromszögben. Szép és kanyargós utak vannak. Csak párszor jártam arra és akkor is csak mentem a többiek után mint egy birka. A következő Parkoló találkozónak keresek egy jó úti célt. Ahova élvezetes elmotorozni. Tudtok ebben a háromszögben mondani olyan útszakaszt ahol jó és minőségi út van ? Az sem árt meg ha nem olyan széles az út mint egy vadcsapás. Közkedvelt és sűrűn használt motoros útvonal is jöhet.

Előre is köszönöm.
Csak azért nehogy hiányérzeted legyen: Szigliget vára napfényben ragyog, az égbolt tiszta csak a szél fúj!! A gyengébbek kedvéért: az időt nem jósolni kell, hanem -előrejelezni-!!
Reggelt az ébredezöknek
Időjóst ki játszik ma?
Nem! Szeretek győzni!
Nem unalmas?
Győztem! Ismét!
Videot miért nem tudok feltölteni? Pedig az utasításokat követem.
Nem csodálom, megvizslattam volna én is.
Addig álltam meg, még fújattam a kerekekbe. Forgolódtak utána rendesen.
csak náluk kilóra mérik az értéket
látnák benne az értéket
lomis cigók egyből vinnék a vasba
Ott ne hagyd sehol, mert azonnal lába kél.
Egy óra hosszat sodródtam a városban fel alá. 1957-es a kis masina, hatalmas élmény gurulni vele.
Jól tetted
Ma meghajtottam a ménest.