Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég ha télen egy kis tömény sós lé telibe fröcsögte! Aztán itt az eredmény!
Mi az az -RO 50-??
Koszi! De az normális hogy egy 1 éves motornál ez van? Az egész kipufogó dobot ledrotkefezhetem? Es utana horgany spray vagy RO-50?
De a fújás előtt nem árt lekenni RO-50nel...
Ledrótkefézed és befújod "horgany spray"-vel!
Itt nem messze csak egy Dán-dog van!
Sziasztok!
Szerintetek ez mitől van? Rozsda ez? Mit lehet tenni? Vespa 50 ccm 2015.
A halottat meg hot-dog nak.
Nem baj a Nemecsek ernőt is kisbetűvel kell írni! Nem a betű teszi az embert!
Ezért híjják a vidám kutyát Bol-dog-nak
De akkor remélem Hejde Bódog-nak kereszteltek? Ha csak azóta le nem szedték rólad a keresztvizet! Többször is!
Kisbetűvel eszemf@szom megáll! Bocs Józsi.
Szevasz Zsóttika na+ jocóka is!
Aszittem István... De az is szép név....
Mind1 hogyan híjuk, de nekem megfelel én bódog vagyok vagy mi.
Még mindig jobb ha a moslék borul ki!
Én is remélem,hogy vagyunk.... De lehet,hogy az egész élet egy illúzió... Tegnap itt is beborult....egy kamion az árokba...
Háromszor három decit hatszor Te-belétek is nedves motorostársak!! Remélem , hogy vagytok?? Itt most beborult bár ma többször is úgy nézett ki, hogy minden kiderül, de aztán mégsem!!
No problémó ha véletlen telón írok azon nekem sem megy sőt még klavin se mindig. Én örülök annak ami összejön a kis csenevészkével...
H.írásért bocsi pötyögök....
Csáááá! Evidens. A kettő sokszor ellentétbe van egymással. Ha nincs időd akkor dolgozol de van píz. Ha nem dolgozol van időd nincs píz. A leg jobb ha motorozva dolgozol!
Szevasz Buksi! Kinek mennyi ideje na meg pénze jut a hobbijára...
Valakinek az egy szezon.
Na tőled is lehetne motort venni, jól járna a noje gazdi. Attól függ mit nevezünk színvonalnak nekem tetszenek amiket látok legnagyobb részt.
Rosszul írtam, nem üti meg az itteni magas szintet.
Egyébként valóban használva van, nem mondom hogy sokat, hisz 9év alatt mióta nálam van 17-18000 km ment bele. Évre leosztva nem sok. Tavaly sajnos összesen három tank benzin ment ki belőle.