Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GP Pilot vagyok, sajnos utazás az életem!
Jaja az oldalon a hozzaszolasok a forumban meg a galeriaid alatt is ezt tamasztjak ala, hogy en vagyok a szegyen
Köszi Pityu!
Ahogy elnézem te se sokat törődsz velük (már ha van egyáltalán). A hét ill. a nap bármely szakában megtalálható vagy itt. (sajnos)
Szia boldog névnapot Neked is Zsolt!
Ismét nem a családoddal foglalkozol!
Enye-benye Olivér. Légy szíves legyél tekintettel e félkegyelmű udvari bolond elme állapotára. Ne írjál ilyen csúnya dolgokat neki.
Te legalább olyan sötét vagy, mint V4leone. Szégyen, hogy Gixxered van! Ratyivár!
Kit érdekel?
Ja en csinalok sirva galeriat a gyorsvaltorol, mert nem tudok valtani es egyedul mar donteni se tudok kulonben is azt hittem a gpben mar reg hasznalod, akkor lehet megse vagy gp pilot, pedig mar kezdte mindenki elhinni
Ne panikolj, csengetnek elotte a latogatok, nem rugjak be az ajtot egybol
Neked is Jocó és mindenkiNET.
Jó étvágyat!
Az előbb kérdezte egy ütődött...
Kit érdekel?
Én? Ki írt a GSX-R fórumba, hogy jajj a lengővilla? A ruhás topikba, hogy jajj a ruha?
Tudod te miről van szó! Csak nem reklámozod Ratyivár!
Gondoltam kezdodjon jol a nap, ha rairsz erre a betegre, garantalt a szorakozas de most mar megyek enni, csak megnezem mit hazudozik megint
Fekete, vaze!
Jól bírjátok basszus...
Sirni te szoktal ket hozzaszolas kozott, annyira szerencsetlen vagy
Szerencsetlenek best ofja? mutasd mar, nem lattam meg olyanban magam
Majd kiderul
Ismerős szakasz már a múltkor is meglestem.
GP Pilot vagyok, többet pályázom, mint te! Én nem merek? Nem te sítál, hogy ezt a motort nem viszed pályára, most meg mégis. Ennyit ér a szavad ratyesz!
Jobban? Biztos vagy benne? Nem a te esésed kerül az interneten bele a szerencsétlenek best ofjába?
Sem a utca sem a házszám nem stimmel. Szóval erre hiába recskázol.