Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hogy használod is nem csak pózerkedni van na én is így vagyok vele teljesen csitti-fitti állapotban igen ritkán van.
Kérlek szépen fotóim nincsenek csak úgy a motoromról, most meg lemosva sincs, így meg nem akarok szégyenkezni itt az oldalon. Kicsit pöttyes a kerék a láncolajzóról rácsapódott olajtól, meg poros is és döglött bogarak is csúfítják. Itt magas a színvonal, ez meg üti meg azt jelen formájában.
Nem érdekel. Inkább tölts fel valami faja képeket a motorodról, hogy megskubizzam a világ egyik legmegbíz6óbb sor2essét.
Szerintem sokszor már ő se tudja ki is valójában.
Hagyd már egyik nap beregisztrált a saját nevével meg a képével.
Az nagyon fasza, csak ne lenne az majd 400 km köztünk.
Amúgy meg hogy tagadta, meg terelt a kis nyomi.
Szia Zsolti!
Akkor most mi van ha tudjuk mi a neve pofaképe a SM bolondjának, már kúúúl nem érdekel...
Mi egair barátommal évek óta főzünk jobbnál jobb bográcsos kajákat tavasztól-őszig...
"Hideg szél fúj Édesanyám, b*szhatja a kendőjét."
Persze ne legyen, bár itt is lóg a lába... ma pihi van asszem.
A tegnapi nagy durranás után nehéz ma újat írni.
Amúgy helló Pityu! Tudod mi jutott eszembe, úgy ennék egy jó bográcsos pörköltet. Csak én sajnos nem igazán tudok ilyet főzni.
Az most ne legyen - marmint vihar - mert motorral jottem be meloba es nem szeretnek elazni
Most+ mi van vihar előtti csend
Jó napot kívánok
"Pihenni" a Véda kamerái alatt kell, a munkahelyiek előtt meg "gyorshajtani". Ennyi az egész trükkje...
Reggelt!
Nem elég hogy aktiv a véda vagy a tököm tudja milyen kamerák, már a munkahelyen is élesitettek 60 kamerát
Hát már a munkahelyen se lehet piheni
Tudom hisz beszéltük onnó, hogy a tanulmányi miatt... Regelit
GP Pilot vagyok!
Hááá te hülye vagy bazd meg! ! !
Vagy inkább a lányom...
Nem rossz, de nem az igazi, akkor már az új CB1100EX.
Akkor úgyis mondhatnánk elb@sztad.
Nálam volt egy ideig Inazuma 1200... pont ilyen bordó Kellett rajta kapackodnyi...