Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,chamról.És nem a napokban fosta tele hanem mindig minden időben.
Magadról beszélsz kicsicsíra? Mivel én nem voltam itt napok óta.
Mert a büdös gyökér cham telefossa az egész fórumot,tokkal-vonóval,faszságokkal.
Ja ez is benne van, hogy kurva lusták az emberek, elég meghallgatni milyen zenét szeretnek a kis taknyosok, az egész "dal" áll vagy 3 sorból.
Mert az unalmas GuyGang kisajátította magának ezt a topicot, a többit pedig a facebook kinyírta.
Mert a kommunikáció pangása,ellehetetleníti a tér és a spirituális idő lényegi jellegét, értelmét. A fecsegés pillanatnyi kellem, majd elillan, szinte nyomtalanul...
de nem is csak egy szatyornyi pénz forog kockán mint a diginél
Vajon miért?
kikopnak innen a tagok
jelenleg ez ilyen, és nekem most ez elég... 11.8 nal az egyetlen cég akinek sikerült addig pár verzió idejéig fizikailag hozzáférni, az is abbahagyta:... ez nem a digi
Beszéltem vele, minden rendben.
Tényleg rég járt itt! Remélem minden oké vele!
az én meglátásom szerint az hogy feltörhetetlen nem igaz, csak idő és pénz kérdése
mert ha a régit fel tudták akkor a mostanit is fel fogják
csak az érdektől függ ki mit tesz

pl a diginél egyszercsak kiderült hogy lehet a kódolást feltörni, hiába változtatták a kódot pillanatok alatt kikerült a netre
aztán gondolt egyet a digi vett egy másféle kódrendszert amit "nem lehet feltörni" gondolom egy ideig így is marad, de miután el kellene adni az újabb kódolási rendszert csak ki fog szivárogni a mostaninak is a széles népréteg előtt is elérhető okossága
Egy cég volt aki dolgozott ezen, 11.8 után ezt mar ki lehet dobni.... a legjobb az hogy a távoli törést és megfigyelést sem tudjak megoldani
Minek?
jobban körbenéztem
aztán van egy ilyen kütyü ami simán nyitotta az ájfónt, a 12es ios most ezt nem teszei lehetővé csak az a kérdés meddig
szóval ki lehet nyitni mindent ha nagyon akarja az ember
ha jól olvastam klónozzák a telefont és úgy próbálgatják a jelkódot, ha megvan akkor beírják az eredetibe és ki is van nyitva
...vágjáfát
nem tudom, hiszen hivatalosan senki sem tudhatja
csak sejteni lehet hogy egy usa székhelyű cég az usa legfőbb nyomozóirodájának ki fog adni adatokat ha szépen kéri
vasutas
Fujjjj,de ruhellek kipufogot ekecselni.
Te mar csak tudod...
ezeket látjuk
pár ilyen színelőadás és minden maffiózó és hozzá hasonló elkezd ájfónt használni mert az mennyire biztonságos hiszen a terrorista gyerek cuccát se tudták feltörni
aztán a színfalak mögött teljesen más a dolog
az fbi-tól több jogköre csak a megváltónak van(lenne) az usában egy vicc hogy az adatokat nem adják ki, bohóc aki ezt elhiszi
balhé is volt belőle mondjuk az fbi-al
nem kell valós adatot megadnod, sőt bankszámla sem, ha nem vásárolsz, de megadhatsz egy nullás virtuális kártyát is... ellenben nem jelent, mint a kínaiak
ööö nem...