Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy qrvára fejlődik a kínai gazdaság, de ennek az alapja az export... jópár éve láttam a discovery-n egy műsort, ahol a japánok elektromos sportautót csináltak, de nem tudtak olyan akksit előállítani ami tartós lett volna nagyobb teljesítményleadás mellett, hát kínába mentek, mert ott már akkor több városban, csak elektromos taxk mentek és ott vettek akksikat és tanulmányozták a technológiát tátott szájjal...
baszki
az ájfón szerinted nem teszi?
telefonálni (üzembe helyezni)nem tudsz anélkül hogy ne adj meg egy csomó személyes adatot
szóval tudja a telefonszámod, az email címed, a bankkártya adataid, lakcím életkor stbstb, az ujjlenyomataid és mostanában még az arcképed is ismeri
szóval mindent tud rólad
vagy az olcsó ott, és legalább a kínai hatóságok meg tudják őket figyelni... önként és dalolva
erre ez a jó válasz
szerintem akinek esze van belátta hogy a saját nemzeti terméket vásárolja az hosszú távon jót tesz a gazdaságnak
vagy megunták hogy majmolják őket a csórók, a csórók meg csak így tudnak villogni a még csóróbbak előtt
vagy a fene sem tudja
nagyon kíváncsi vagyok miért ez a különbség
amúgy ez az engedd el kb azt jelenti nektek mint a vallásosoknak a ne kisértsd az urat
amikor már nincs jó válasz semmire sem akkor ez az aduász szöveg
úgy tűnik nyakamon marad az a hetes amíg el nem töröm..... haverjának mégsem kell nekem meg melóba jó lesz mert fasza az akkuidő 3 napokat simán elmegy
itthon ha lusta vagyok a laptop elé feküdni azért a sziamiau a nyerő
hagy torjon
Nálunk is a gazdagok járnak 1-es swiftel, a szegények meg veyronnal, ezért van a bugattinak ilyen kicsi piaca
Ha elengedi az iPhone-t, akkor összetörik, vaze!
Engedd el...
https://hvg.hu/tudomany/201811...

amúgy egy ideje hordom a gyerek régi hetesét, egyedül a készenléti akkuideje ami jobb mint eddig bármi másnak
igaz ezen csak egy viber van telepítve semmi más
de az tény hogy ha este leveszem töltőről és hozzá sem nyúlok akkor reggel 8-9 felé még 100% van az akku, a sziamiau meg ilyen esetben 98-99%

ezen kívül semmit nem vettem még észre ami indokolná a 4x árat
Persze-persze....
rájött hogy minden műmájer bmw kocsival jár.....
csak erről a szardarab ájfónról nem tudom lebeszélni, érdekes kínában már rájöttek hogy egy fos, a xiamiaut többre értékelik, ott csak a csórók veszik az ájfónt
nono
én sosem akartam
a gyerek tervezte, nála bármi előfordulhat mert ugye vannak jelek:
ájfónja van.....nézegette a bmw kocsit......szóval lehet a buzulás útára lépett.....ja mégsem..... mert már rájött hogy a bmw egy hoki fos, most inkább egy musztángra gyűjt
ki tudja?
De már nem akarnak!
hát ezért akartatok ti bmw autót venni
Láttam a felháborodott kotorékot.
Igazi hülye
Ennél már csak az lett volna szebb ha részeg és lopott kocsival van a kövér cigány
https://twitter.com/police_HU/...