én a fejsze vasát törtem el pár éve
belecsaptam a kugliba aztán a csomó megfogta, felemeltem kuglistól aztán lecsaptam a a tönkre
egyből eltört ez az öntött fos fejsze.....
fater ezer éves kovácsolt fejszéje simán bírja ezeket
Hol írtak neked, hogy törhetetlen? Téged atbasztak.... sok éve fiskarst használok, nekem meg nem sikerült, mondjuk én a hasito fejével utom a fat, nem a nyelevel...
nincs neki túl nagy értéke
ha bejött volna ez a gyertyás dolog jobban megérte volna inkább fűteni
bár nagyon nem hittem benne mert azért nem nagyon nyomja a powert az a kis mécses
fűteni fűt mert langyos volt a cserép, de ez nagyon kevés volt bármihez is
Ismerősnek egy PVC cső van kifúrkálva . Beáztatja a papírt és pépesen belerakja...megtömöríti,a víz kifolyik a lukakon és hagyja kiszáradni. Aztán kész a házi brikett...
Elég körülményes eljárás,de aki ráér...
mennyit adnak a dobozokért? megéri leadni? állítólag kb harmadát adják mint az egyéb alumíniumért
a kocsi váltókat szétszedve valami 300 felé vették át az alu részét, sok értelme azt se volt szétszedni
a teamécses tesztelve a mini budinkat se fűtötte fel pedig jóval kisebb mint egy lakókocsi
amúgy ha működött volna simán beállítottam volna fűtésnek, a méhészet idejéből maradt vagy 20kiló viasz az pár telet kihúzott volna
belecsaptam a kugliba aztán a csomó megfogta, felemeltem kuglistól aztán lecsaptam a a tönkre
egyből eltört ez az öntött fos fejsze.....
fater ezer éves kovácsolt fejszéje simán bírja ezeket
Nekem jo igy,tan kikapcsoltak nala a netet.Vagy fellazadtak a szexual zaklatasra a kecskéi.
ha bejött volna ez a gyertyás dolog jobban megérte volna inkább fűteni
bár nagyon nem hittem benne mert azért nem nagyon nyomja a powert az a kis mécses
fűteni fűt mert langyos volt a cserép, de ez nagyon kevés volt bármihez is
elég nehezen száradt mert nem olyan a fogása mint a terminátornak
Elég körülményes eljárás,de aki ráér...
a kocsi váltókat szétszedve valami 300 felé vették át az alu részét, sok értelme azt se volt szétszedni
amúgy ha működött volna simán beállítottam volna fűtésnek, a méhészet idejéből maradt vagy 20kiló viasz az pár telet kihúzott volna