Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legutóbb 800 felé volt az átvételi ára
meg a ház is egy szintes, lépcsőn masszon akinek két anyja van
a hetediken fával fűttöl? he
A fiskars nem ír ilyet melyik webáruház ez, amelyiknek simán bedőlsz?
Vagy búgnaka a malachok
Keress rá hogy mennyiért veszik át kilóját
én a fejsze vasát törtem el pár éve
belecsaptam a kugliba aztán a csomó megfogta, felemeltem kuglistól aztán lecsaptam a a tönkre
egyből eltört ez az öntött fos fejsze.....
fater ezer éves kovácsolt fejszéje simán bírja ezeket
A webaruhazban.
Hol írtak neked, hogy törhetetlen? Téged atbasztak.... sok éve fiskarst használok, nekem meg nem sikerült, mondjuk én a hasito fejével utom a fat, nem a nyelevel...
Dehog,nem uralom,ket gombot nyomok meg es reccs.

Nekem jo igy,tan kikapcsoltak nala a netet.Vagy fellazadtak a szexual zaklatasra a kecskéi.
nincs neki túl nagy értéke
ha bejött volna ez a gyertyás dolog jobban megérte volna inkább fűteni
bár nagyon nem hittem benne mert azért nem nagyon nyomja a powert az a kis mécses
fűteni fűt mert langyos volt a cserép, de ez nagyon kevés volt bármihez is
---mitér a zerő hanemurallod klam farmon,etet
Miért nem adod el, az árából fűthetsz egy darabig.
Miota sikerult egy torhetetlen fiskars balta eltorni inkabb a nyanya hasitot preferalom.
Pedig jo lenne a puffer.Anelkul baromi pazarlas.
anyám simán csak gombócokat csinált a beáztatott újságokból
elég nehezen száradt mert nem olyan a fogása mint a terminátornak
Valahol asszem leveszik...Tesco asszem
Ismerősnek egy PVC cső van kifúrkálva . Beáztatja a papírt és pépesen belerakja...megtömöríti,a víz kifolyik a lukakon és hagyja kiszáradni. Aztán kész a házi brikett...
Elég körülményes eljárás,de aki ráér...
mennyit adnak a dobozokért? megéri leadni? állítólag kb harmadát adják mint az egyéb alumíniumért
a kocsi váltókat szétszedve valami 300 felé vették át az alu részét, sok értelme azt se volt szétszedni
Én is kipróbáltam,baromság!!
a teamécses tesztelve a mini budinkat se fűtötte fel pedig jóval kisebb mint egy lakókocsi
amúgy ha működött volna simán beállítottam volna fűtésnek, a méhészet idejéből maradt vagy 20kiló viasz az pár telet kihúzott volna
akkor marad az a dupla oldalú sajtoló
Az ugyan nem vagyok, de a szomszédom is fával fűtött amíg volt ereje hozzá. Most, hogy már nem bír vele viszatért gázra. Ennyi a titok