Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motosok is a városban veretik, ott rajoskodnak, láttam már nem egyszer cicát is vinni velük. Semmivel nem különbek, mint a sokat szidott sportmotorosok. A fagyizó előtt is nem egyszer szoktak állni.
KTM belátta, hogy ez a piaci rés kevés nekik, nem hiába van tele a kínálatuk ma már indiai kisköbcentis motorokkal, vagy a kisDuke-ból is csináltak egy sima nakedet.
Áruld már el ebben mi volt a hülyeség? Szerinted nem becsicskult a KTM a kisDuka-al?!
Te vagy egyre inkább márkabuzi, kezdesz leonésodni!
Vagy a tied!
Van igazad.
Nincs értelme győzködnöd,tudja amit elmondtal,csak a vita miatt dobta be,ez elteti.
A többi kategória sokkal populárisabb, lássuk be, hogy egy SM a motorozás ön kívül nem sok mindenre alkalmas.
Nem lehet pakolni, cicát vinni(legalábbis nehézkes), túrázni is elszántság kell, a fagyizó előtt sem lehet vele számháborúzni, stb.
Így csak az igazán elhivatott s bátor gyártók csapnak bele.
Nem tudom mi változott az életedben de egyre nagyobb hülye vagy
Az már a te szégyened.
A gyárakat nem nagyon érdekli az élményfaktor, csak a profit. Szóval, ha akkora biznisz lenne a moto, akkor mindenkinek lenne. Erre próbáltam Levikét rávezetni.
A KTM is pihentette párévet a 690 SMC R-t. Városba király, meg bohóckodni, de ennyi, nem véletlen korcsosult el a kis Duke.
Az a te bajod! Én feliratkozója vagyok!
Az eladás egy dolog, az élményfaktor meg egy másik.
Nem vagyok márka fán, de szerintem sem a BMW-t, sem a KTM-et nem kell félteni eladás szempontjából.
Kemény szuperlotyót nem sokan gyártanak.
Viszont a KTM megengedheti magának és utcára nincs nagyobb flash mint egy szuperlotyó!
Szigorúan szerintem!
Az elet ilyenkor szep. . .
Tudod mi a nehéz ? Hogy letiltsam a videóit. Tiltottam a felhasználóját, minden videójára rányomom a nem érdekelt de minden új videóját beadja. Megnéztem ezt a balkánosat, most biztos kettesével fogja bedobálni a jutyub
Nem hiszem! Neked már Vattás kovetése is nehéz!
Aha :D értelek
Ha annyira nagy pénz lenne benne, akkor minden gyártónak lenne, de nincs! Sportmotor viszont minden magát valamire tartó gyártónak van, kivéve a Triumph és a KTM. Mindkettőnek volt és valószínúleg lesz is még. A BMW az S1000RR-rel nagyobb sikereket ért el, mint a KTM az osszes supermotójával.
Békés estét mindenkinek.
Amíg lószar van, addig veréb is lesz.....
Szerintem piacképes ha gyártják és adnak is el belőle. Pont annyira piacképesek mint a sportmotorok.
Ahh,soha,olyat nem tenne.
Mert az angolt mar nem vállalja... nem akarja megbántani a gazdáját
Ja,a tasi is csak japo motort hekkel.
Angol a best.