Azért mert mire levezeted a meleg levegőt,sok a veszteség. Mert ha nagy ventit raksz bele,akkor az nem nyom olyan meleget...lefújja róla.
A polikarbonát jól szigetel és ellenáll az időjárásnak. Onnan tudom ezeket,mert nekem van a nyaralón
ez nagyon precíz volt szerintem az összes facsavar is benne volt az árkalkulációban
valami 2 fokot emelt a szoba hőmérsékletén ez a kütyü és nem is volt nagy kb ilyen ajtólap méretű
a szobára nem emlékszem, biztos nem egy kastély bálterme volt
az a baj hogy csak az egyik fele melegszik, gondolom emiatt kell keverni egy kicsit a levegőt benne
kerestem azt a blogot amit sok éve olvastam, ott mérte az ember mennyi áramot tesz bele és ebből mennyi meleg jön vissza
építési költség stbstb
simán pluszba lehet vele lenni, de ha az ember "szépre" is akarja az sokkal több zseton, plusz nyáron nem árt valamivel letakarni(leszedni?) akkor a festéket se eszi le a nap olyan gyorsan és nem kell 8-10 mm üveg ami kibír némi jégverést is
Látom a sörkollektorról megy a téma. Apámmal már évek óta tervezzük, hogy összerakjuk. Már megvannak a csövek sörös dobozból, meg üveg is lenne. Csak kedv kéne a palatetőre felapplikálni. Szerintem ebből 10 éves terv lesz.
Nem jó.
Az a lényeg hogy a dobozok szája picit szűkűl ,így megkavarja a benne áramló levegőt. Hatékonyabb...
Az hogy mennyivel azt nem tudom,de ezzel magyarázzák a “naplopók”.
Az a szánalmas amikor telefonon kihangosítva hallgatja a 8mm-es membránon
Bár az 1000W p.m.p.o. teljesítményű piacos pc hangszórók is versenyben vannak a kopogási versenyben.
A polikarbonát jól szigetel és ellenáll az időjárásnak. Onnan tudom ezeket,mert nekem van a nyaralón