Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem az igazi, a műanyag szigetel
Nem eccerübb 2m 110es pvc csövekböl akkor már?
http://youtu.be/1B8Z2390I9M
egy hasonló teljesen jól működne, csak nem plexi hanem hőszigetelt dupla üveggel és fel a tetőre 3x ekkorát
csak sajna egy 8mm+4mm ragasztott üveg ára minimum 20 ezer/nm
szóval pont a doboz a legkevesebb ebben az egyenletben még akkor is ha sörrel teli kellene venni
itt gazdag népek laknak
de komolyan többszáz dobozt tudnék összeszedni egy 5-6 km körben az utak mellett, csak a faluban van minden utcában 6-8-10db
Felénk a kukából is kiszedik a guberálók
sötétedésig össze tudnék szedni szerintem minimum 500 db, ha a fele ép már az is elég lenne
hihetetlen sok van eldobálva
Nem is szereted a sört, pedig pár kartonnal meg kéne inni.
tavasz-ösz jó lehet plusz télen amikor vakít a nap
csak meg kell csinálni faszára a dobozt az sem baj ha kibír egy kis vákuumot
láttam pár kisérletezést mérte az ember mennyit fogyaszt a kis venti, mennyivel melegebb van bent stbstb
elég elszántnak kell lenni hogy összeálljon a kép
plusz 2 buzi nagy lyukat kell vágni a falba ami leginkább nem tetszik ebben a fajta "fűtésben"
A sörösdoboz-kollektorral az a legnagyobb gond, hogy leginkább csak nyáron működik igazán. Volt egy elborult ismerősöm 10 éve, ő kísérletezett ilyesmivel....
Miféle napelem?
Én egy időben a sörösdoboz kollektoron agyaltam
Minimális ráfordítással lehetne pár fokot emelni a szoba hőmérsékletén
Csak eléggé munkás megcsinalni rendesen aztán elmaradt a kivitelezés
ezekhez elég egy bt hangszóró is a garázsban is van egy kicsi....
ebből egy tranzisztoros aiwa xa950 van, nem ártana kondikat cserélni benne mert az is 20+éves aztán maxi hangerőn már van egy kis alapzaj
nekem egy régi lx600as pár van 96ban valami 100 rugó volt
akkoriban a videotonok után azért ez nagy előrelépés volt, haver azt mondta hogy ezeken még a szar zene is olyan szépen szól hogy az is tetszik neki
a mostani mélyeket nem tudom mifélék megnézni meg lusta vagyok kivenni
Vezetöképesség mindenképp, gyári 0,75 vezetékek felejtösek. Meghát erösitő..?
szerintem a zongora meg a hegedű( és társai) lehet a legjobban hallani hogy mit tud a technika
de a hangváltón rengeteg sok múlik, meg a dobozon, mert ami a diszkós tücc-tücc "előnyeit" tudja az annyira nem lesz jó a zongoránál
bár egy jobb eq is sokat segít a hangzáson
de pl az sem mindegy hogy 4mm vezeték vagy 6mm vezeték meg a hangfalhoz nekem a 6mm alapból egy kicsit "dörmögősebb"
Jbl e100 volt a másik kiszemelt, de aztán dali lett. Jbl-nél kb az e100 a fejlödés vége.
Elkészült végre a napelemproject, mostmá csak napsütés kéne. De ebbe fosidöben is hoz 1kw körül. A csúcsra lennék kiváncsi de asszem arra várni kell vagy félévet, bár télen némiképp jobb a hatásfoka ha napfényhez jutna.
akinek botfüle van annak esetleg
nekem a jbl hanfalakban(ami azárt nem profi de egész jó minőség) meghalt a mély habszéle kb 20évig bírta, pesten valami cég ragasztott rá másikat, szól az mély is volt de akkor is szar volt
inkább tettem bele másik 2 hangszórót (használtan baráti árban 50 rugó volt) utána egy kicsit kellett még a hangváltóval agyalni és most tökéletesen szól, még akkor is ha halkabb mint a sokol rádió negyed hangerőn
Ako csak szimplán szar
Egyébként ha hangátvitelre koncentrálunk akkor valami komolyzene hozza ki leghamarabb a gyengepontokat. Aztán meg a rock, kiváltképp hogy az is a komolyzenéböl gyökeredzik. Mostanság cseréltem a front hangfalakat dali concept8-ra, Vivaldi kb. odabasz az elöd onkyohoz képest. De a metallica is látványos javulást mutat.
Nincs olyan, hogy "jobban sikerült SAL" - ezt felejtsétek már el.
A tüctüc mindenen átmegy ha képes a mélyek megfelelö átvitelére még egy jobban sikerült SAL is kiadja
Ezek az alkesz rokkerek nem tudják milyen is az igazi drogos tücctücc
Nem hallgatok rádiót mert az szarul szól
Az opelban meghalt a gyári hangszóró és nincs hely rendes hangszórónak. Egy sal akkora volt hogy elfért dobozban jónak is tűnő cucc volt
Beszerelés után kiderül hogy egy rakat fos.
Azóta a az egész rádiós rész ki van iktatva a kocsiban inkább hallgatom az 1.4 16v nyivákoló hangját
Szeretem a jó zenét,de ami régi még nem feltétlenül jó is!
Amúgy az Omega követett el jó dolgokat,de a petró pont nem az.