Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaza van!
Tasiról már kár is beszélni vigye oda aki akarja.
Vattás leszarta a kalapács nyelét. Nézd meg a ktm találkozós videót és hallgasd a szöveget 1:30-tól, valami celebnek hiszi magát vagy mi a franc?!
Melleseg ott virít előte a legszebb smt
Szerintem vidd el nyugodtan, csak arra figyelj, hogy ne hagyd ott :-)
Mondjuk többre tatartom Tasi bácsit, mint az itteni GuyGanget
"Hogyan mossunk el két féknyerget egy karton féktisztítóval" c. színes, magyarul beszélő oknyomozó sorozat :-)
Egyszer elviszem már hozzá a gépem
Azért karburátornál komolyabb dolgot nemigen mernek rábízni.... Vajon miért?
"Nekem még nincs motorom, de ha lenne, hozzád hordanám szerelni"
"Nagyon bírom az öreg poénjait"
"Kemény vagy, de őszinte!"
"Imádni és tisztelni való az ilyen mester ember !"
Az ilyen kaliberű szösszeneteket fosó fb-os kommentelők/követők népes táborára egy bizonyos hírhedt vlogger nagyon büszke ám. Lehet találgatni, hogy kire gondolok, szerintem nem nehéz feladvány :-) Annyit segítek, hogy ha rajta múlna, a képesmotorra irogatókra legszívesebben már napalmot dobott volna.
Nekem nincs motorom,es a kozsegbol se mentem meg ki.
Alig varja hogy pofazhasson,elettelen.
Ennek a ratyinak a vergődése egyre gázabb. tiltani fogom.
Nem néztem soha, csak a Vattás!
Nem kell panaszkodni meglettek választva az olyanok által, mint zotyafantom és társai.
A magyar motovloggerek nézőinek nagyrésze fiatal akinek még motorja sincs. Egy másik része meg olyan motoros aki nem mer kimozdulni a megyetáblán kívülre és nincsenek saját élményei. Csodálják ahogy ezek dumálnak a semmitmondó életükről.

Az Andorban bíztam, erdélyi srác egyedül a világkörül. Csalódtam.
Nem is azt írtam, csak gondoltam megosztom magvas észrevételemet ezügyben ha már fel lett hozva.
Mondhatsz akarmit, egyre nagyobb nulla ez a gyerek.
Semmi sem kotelezo.
Neked clamon kivul ki nem unszimpatikus?
Mivel Zoli és mások is linkeltek már pár vloggert próbálkoztam azzal, hogy végignézem amelyik érdekelhet......soha nem jutottam pár percnél tovább.....valahogy más élményei nem izgatnak, persze ahogy látom nagy a nézettsége a többségüknek így nyilván van létjogosultságuk.
Ez a Bezsnei Andor részről részre egyre unszimpatikusabb. Nagyon sokat kihagytam, most ezt a maffiásat megnéztem, direkt kötekedni megy oda... magyarul is elfelejtett már.
autóval is motorral is (nem azért mert mérnek) komótosabb vagyok,nem sietünk...haladunk aztán van hogy harmincas tábla kinn marad és pont nem negyvenöttel megyek...mert nem veszem észre azonnal...akkor azért szar érzés hogy belefutottam vagy sem...........harmincezer senkinek nem hiányzik (sok pelenkát lehet belőle venni )
Magyarázat, szűken vettél egy kátyú kikerülést és alá akadt a jobb karodnak, amit nem vettél észre, ez van.
ha egy patrolod van akkor csak döccen egyet !
ha már 4-es kipróbálom. azaz 500m nagy előny, 140-él meg csak ki kell ejteni az ablakon