Pityu, láttam én, hogy milyen segítőkész, kötekedni jön aztán osztja nekem, hogy milyen vezetékeket cseréljek ki a motorban... Még szerencse, hogy nem az R1100S vettem meg, még a végén tőle kéne alkatrészt vennem, de nem szeretek lepra alakokkal üzletelni. De hogy még buzeráns is, inkább itt is hagytam tegnap.
Nem gond, az idős kor és a túlsúly nem viccel.
...a szavak csupán útjelző táblák...nem célszerű azonosulni velük...ha felkerekedsz druszádhoz győrbe akkor nem fogsz a GYŐR feliratú tábla előtt ácsorogni hanem tovább mész hogy üdvözölhesd őt
Már érik egy újabb téma amit ismét rögzitek a csatornámon.Ez a téma az a téma aminek nem is kellene témának lenni mert ez az ember természetes állapota....a megvilágosodott felébredett állapot.A szkeptikusok,alvók valami emberfeletti,,nem emberi,tébolyodott tulajdonságnak tekintik a felébredés,megvilágosodás állapotát és annak folyamatos jelenlétben való megérzését.Nagyon röviden
A testruhát elégetni célszerű mert.......... emlékezni bárhol bármikor lehet a pénzenergia mértéktelen és értelmetlen ráfordításának teljes mellőzésével. Szeretet....... vajh mi hogy éljük meg, hogyan lehet behatárolni érthetővé tenni (nem kell, lehetőség van rá)
Oszt még "örülj", hogy nincs család saját mert akkor lesz csak érdekes a dolog.... mikor fejben számolsz mikor lesz egy 3-4 óra ellógós időd kapkodva beöltözve magadra csapva a bejárati ajtót. e mellé azon agyalva hazaérj mert vár a családod akikért felelsz de ezt majd nem kell ecsetelni, tudni fogod na.
Nem gond, az idős kor és a túlsúly nem viccel.