Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért érdekes, hogy ez a ratyiláda clam rögtön terelni próbál zolilra.... hát igen, akinek nem inge.... de ez felöltözködik mindig
Pityu, láttam én, hogy milyen segítőkész, kötekedni jön aztán osztja nekem, hogy milyen vezetékeket cseréljek ki a motorban... Még szerencse, hogy nem az R1100S vettem meg, még a végén tőle kéne alkatrészt vennem, de nem szeretek lepra alakokkal üzletelni. De hogy még buzeráns is, inkább itt is hagytam tegnap.
Nem gond, az idős kor és a túlsúly nem viccel.
...a szavak csupán útjelző táblák...nem célszerű azonosulni velük...ha felkerekedsz druszádhoz győrbe akkor nem fogsz a GYŐR feliratú tábla előtt ácsorogni hanem tovább mész hogy üdvözölhesd őt
Hát át reggelente, amikor megvilágosodik odakint, csak az első kávétól szoktam felébredett állapotba kerülni. Anélkül nem megy...
Vagyis a haverod Zoli32,a ki téged minden nap leápol!
Nem az a buzi akit szopnak, hanem aki szopik
ha nem fogaz,bánnya a tököm
ne járj oda, az a ratyi clam oda jár szopni... meg kőbányára... egy kicsit nem figyelsz oda és lepippant
Már érik egy újabb téma amit ismét rögzitek a csatornámon.Ez a téma az a téma aminek nem is kellene témának lenni mert ez az ember természetes állapota....a megvilágosodott felébredett állapot.A szkeptikusok,alvók valami emberfeletti,,nem emberi,tébolyodott tulajdonságnak tekintik a felébredés,megvilágosodás állapotát és annak folyamatos jelenlétben való megérzését.Nagyon röviden
egyik sem.
LFP
Ez milyen vallás vagy szekta vagy mi ez ami így megváltoztatott ?
Ezek meg a legjobb percek, órák...
na naaa te a pálinkára gondolsz
Erre nincs pénzünk!
Jaja, a lélek meg úgyis elpárolog!
A testruhát elégetni célszerű mert.......... emlékezni bárhol bármikor lehet a pénzenergia mértéktelen és értelmetlen ráfordításának teljes mellőzésével. Szeretet....... vajh mi hogy éljük meg, hogyan lehet behatárolni érthetővé tenni (nem kell, lehetőség van rá)
Ez nem verseny bamm+ amit gurultál az gondolom jó volt azt akkor ennyi a téma, füröttéma?
Oszt még "örülj", hogy nincs család saját mert akkor lesz csak érdekes a dolog.... mikor fejben számolsz mikor lesz egy 3-4 óra ellógós időd kapkodva beöltözve magadra csapva a bejárati ajtót. e mellé azon agyalva hazaérj mert vár a családod akikért felelsz de ezt majd nem kell ecsetelni, tudni fogod na.
Az idő egyre kevesebb összehozni hogy mindneki ráérjen már már lehetetlen
Természetesen kinek mennyi amit megengedhet idő pénz stb...
Én kb 13-at, és a 3.olaj van benne de nem várom meg míg lejár a méter, tavasszal megy bele normálisabb