Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ott tartottam, de elég fárasztó volt, így inkább fel dübeleztem a falra
nem te te...ő
Eszmeralda panel. Győr Szabadhegy.
Csak egyszer csillanna meg valami értelem!
de nem tudja hol laksz
Hogyne most mérek, meg számolok......
Örülök hogy segithettem
Oké!
Nincs is vele semmi bajom, neki van velem. Annál azért óvatosabb vagyok, hogy ilyen alaktól alkatrészt rendeljek.
Menj be a fürdőbe... én ott tartom a mosdót...
Sokan úgy terelnek itt,mint Nosika!
Mondom hogy mindig feloltozik
VAN egy sajátos...
A Kupec üzletileg maximálisan korrekt, soha nem csapna be senkit sem (még engem sem, pedig engem utál, mint a sz@rt) . Vagy egy "sajátos" stílusa, amit vagy elvisel az ember, vagy nem.
Eleve nem ismered a pincérnőt, rossz a példa.
Te? Soha? Buta vagy, hogy finoman fogalmazzak.
Ha Bmw-t vettem volna, akkor sem óhajtanék egy ilyen alakkal üzletelni, elhiszem, hogy másokkal rendes, de engem nem kedvel. Te sem attól a pincértől rendelsz, aki alapból nem bír téged, mert más is kerülhet a tányérba a kaján kívül. Ez is ilyen helyzet.
Azért az a fura, hogy a GuyGang tagok beszélnek erkölcsről, közben ők emlegetik mindig ezt a Clamet. Na most akkor ki is a szerelmes?! Költői kérdés!
Mennyi bajotok van kérem. Én meg parkettát, fürdőszobába mosdót, meg fali polcot keresek.
Sosem személyeskednék senkivel, főleg egy idősebbel nem, de ha már belém áll, akkor ez van.
Az kár hogy betegesen kerül mindenkit akivel jókapcsolatban van.
kár egy fórumon személyeskedésig menni... hacsak nem a ratyiláda clamról van szó
Pedig még neked is azonnal szerezne bármilyen alkatrészt és bármi problémád lenne a motorral, segítene
Az enyémben asszem 7300 van ... összesen
Nem is értem, mert voltam vele 125-höz képest hosszabb utakon. Bécsben, Ózdon, dunakanyarban többször is...
Az ezrest nem láttam idén, tavasszal leadtam vizsgáztatni ... még nincs készen
Szar a plátói szerelem.
Most hogy már a hajléktalan szállókat kell látogatnia.