Na de a legújabb modellt használod 4-5 évig, vagy eleve a "tavalyelőtti, de még van elfekvőben a szolgáltatónál - kicsi pénzért" verziót? Mintha most vennél iPhone 7-et, vagy pláne 6S-t....
Igen, ez nekem sem tetszik: mindig csak éppen annyi "újdonságot" csepegtetnek, hogy a pénzesebb emberek késztetést érezzenek a legújabb változat megvásárlására. Na, meg egy 2 éves iPhone az már elég ciki tud lenni. Olyan mint a 10 éves, használt Audi / BMW. Sugallja a "szeretnék menő lenni, de pénzem az nincs rá" fílinget….
azért ez a jobs ember kicsit érezte a jövőt, nem nagyon csak pont annyira hogy az általa"kitalált' jövőkép felé vezesse a népet
amúgy szerintem az ájfón4 után olyan kiemelkedően nagy alkotás nem volt
Utána olvastam. Xerox találta ki. Nem volt elég erős gép ehhez, hogy legyen értelme. Ezért nem terjedt el eleinte.
Amúgy meg az érintő képernyőt is a Cern gyorsítóhoz fejlesztették ki. Szóval mit is köszönhetünk az Jobs-nak? A zárt és túlárazott, túl hypeolt gépeket, meg a lelkes hívő közönséget, akik be is nyalják.
Ja, annak előnyeként hogy anno windowsos telefonokat használtam - nekem nem a standard 5 GB tárhelyem van, hanem 100GB - ingyen. Elvileg "örökké". Ide minden doksim biztonsági mentése elfér kényelmesen.
Mi? Az apple amit nem lehet feldugni USB-re.
Nekem szinkronizál a felhő bármelyik eszközöm között, de tudok bele rakni micro SD-t is, meg tudok adatot áttolni USB-n, midenzt oda, vissza, keresztbe.
Én - mivel a Google-ra érzékeny adatot (munkahelyi dokumentációkat) igyekszem minél kevésbé bízni - a Microsoft OneDrive-ot használom. Mindkét asztali gépemen, mindkét - windowsos - tabletemen és a telefonon is.
de iért kell az ilyenhez plusz progi
én rádugom a gépre a sziamiau készüléket aztán tölti egy símítás+tapintás a telefonon és már az adatokat is látja
ha kellőkép le van védve kódokkal a telefon akkor senki nem látja azokat a féltett adataim.....
Nekem a régi van.
amúgy szerintem az ájfón4 után olyan kiemelkedően nagy alkotás nem volt
Amúgy meg az érintő képernyőt is a Cern gyorsítóhoz fejlesztették ki. Szóval mit is köszönhetünk az Jobs-nak? A zárt és túlárazott, túl hypeolt gépeket, meg a lelkes hívő közönséget, akik be is nyalják.
Nekem szinkronizál a felhő bármelyik eszközöm között, de tudok bele rakni micro SD-t is, meg tudok adatot áttolni USB-n, midenzt oda, vissza, keresztbe.
én rádugom a gépre a sziamiau készüléket aztán tölti egy símítás+tapintás a telefonon és már az adatokat is látja
ha kellőkép le van védve kódokkal a telefon akkor senki nem látja azokat a féltett adataim.....