Az a friss zaccos alig szűrt sör nagyon jó volt
A szomszéd faluban csinálták azt kedveltem
Eléggé zavaros volt meg le is ült az aljára egy része
Akkoriban egész olcsó volt az a zavaros ital amit megszűrt rendesen az jóval drágábban adta
A pilsner keserű és ízes ser (én az ilyet kedvelem), de a legtöbb ismerősöm a könnyű lagereket isszák amik nekem túl édesek, még szerencse, hogy ahol lakunk ott az utca végében van egy serfőzde ahol pont olyat készítenek amit szeretek.
mostanában inkább borozok, mert kevesebb kalória, több alkohol de ha sör, a legjobb a Paulaner szűretlen búza, vagy most kint ittam Blue Moon belga búzasört, amit itthon még nem is láttam pedig kicsit közelebb vagyunk
Az összes világos sör egy húgy....
Van pár barna ami tényleg jó aminek íze is van, a többi csak azért jó hogy ha szájba akarja az ember hugyálni az asszonyt legyen sok anyag
Jahh maradj a borsodinál meg a kanizsai-nál
De biztos ínyencebb vagy
Ki ezt ki azt issza, üajd saját magam eldöntöm hogy mi a sör
Csiki sör nincs a közelbe, ha kapnék azt is innék.
http://delitybutor.hu/lakossag...
https://www.willhaben.at/iad/k...
A szomszéd faluban csinálták azt kedveltem
Eléggé zavaros volt meg le is ült az aljára egy része
Akkoriban egész olcsó volt az a zavaros ital amit megszűrt rendesen az jóval drágábban adta
még talán el is mennék érte
elég egyhangú lehet a szexuális élet felétek
Mindenesetre még nem pisáltam le senkit
De izlések és pofonok
Maradok a saját szájam íze szerinti söröknél!
Keserű pofát meg vágjon akinek úgy tetszik
Van pár barna ami tényleg jó aminek íze is van, a többi csak azért jó hogy ha szájba akarja az ember hugyálni az asszonyt legyen sok anyag
Kanizsai stb... bocsi nem alkoholista vagyok, ha iszok akkor jót iszok, nem ilyen hugyleveket mint pl az a kék alkoholista sör.
Lehet 7végén még én is elővenném a bográcsot
Egy Slambucot úgy megkívántam
U.i joétvágyat
De biztos ínyencebb vagy
Ki ezt ki azt issza, üajd saját magam eldöntöm hogy mi a sör
Csiki sör nincs a közelbe, ha kapnék azt is innék.
De akkor már kiváncsi vagyok
Szerinted mi a sör?