Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy volt partner...
Szép motorokat gurítottak a gyártók, főleg az olaszok és nem a Ducatira gondolok!
Mi van pecelen?
Kolléga hív: szia később megyek be most megyek ki a “céghez” aaaaa tudod hova..... A betűvel kezdődik....
Tudom, Pécel...
Azaz.....
Láttam ... óriási...
Ja akkor minden rendben
Nekem a kedvencem a susogós mackókból.
-Te Brendon ki tudod nyitni?
-Nem lesz gond.
........
........
..........
-Azt mondtad ki tudod nyitni.
-Nem azt mondtam hogy ki tudom nyitni,hanem hogy nem lesz gond.
Tesó a corvinus-on végzett.Egész jól keres.Sőt.
Én meg a 202.-es szakmunkás és szakközép iskolában.
Én is jól.......
Hogy az argobol tysont idézzem: az ut először, aki igazán nagyot ut....... és először...
De hat ezt megint sikerül ész nélkül erőből “megoldani”....
Nem az a lényeg hogy ok milyen jók... hanem az, hogy a mieink nem jobbak....
Tudom,a világ egyik ha nem a legjobbja.
De megmondom őszintén,kibaszottul nem érdekel hogy itt vagy bécsben tanul az a pár száz vagy ezer külföldi tanuló,meg az a 100 magyar.
A Ceut be kellett volna húzni a magyar egyetemek köze, mert tagadhatatlanul magasabb oktatási értéket kepvisel mint a magyar egyetemek... sajnos... erről hosszabban tudnék írni, de felesleges lenne... ma mar nem érték a tudás alapú társadalom...
Hejj a kormányoldal nyeegben van és tutifasza,az ellenzék áll halál jól. Pláne ha a CEU elköltözik.
Mondjuk azt se igazán tudom hogy az említett Márton és mondjuk lukácsi Katalin miből él?
Tegyuk hozza a 888-at ess magyar időket is.... de ezzel nem lennénk ki a vízből, meg mindig bohócok lennének azokból meg tele van ez az állatkert
A tippem az lenne hogy az Index és a HVG felhagyhatna az ujságírással és felcsaphatnának képviselőnek.
Igaz azt is megmondta, hogy a szart nem kell lakkozni. Azért mert kívülről fénylik, a szaga uolyan
Pedig anno Hofi is megmondta... ha egy kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurvakat erre mindig uazok jönnek vissza, hogy ok hogy megújultak
És a kedvencem visszatért.gulyás Marci mint Batman.
Permanens választási év van minimum 22-ig kampánnyal.
De még mindig nem látom az igazit,pedig ott van hadházitól Karácsonyon át a Schneiderig mindenki.
teszem hozzá, visszafelé is.... most aztán mehet a bohóckodás mindkét oldalon
nnnna arra nem tartok igényt.... szerény, de nem sértő összeget viszont elfogadok .....
mondjuk azért van benne igazság gazdagon
Szerintem már tuti számíthatsz a karácsonykor esedékes Arany Vállbaveregetés díjra.
Magad uram ha...