Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kocsi össze szerelés a soron nem precíziós munka
Megvan a sorrend, megvannak a szerszámok és ennyi
Többségét egy csimpánz is el tudná sajátítani
A kis töltöjet meg meg kell keresnem, nincs a dobozban...
Egyik kiskunhalasi munkatársam mondta hogy régen halasról busz járt a mercihez annyian jártak oda aztán jó szar lett a pénz és nem mentek
Olyan helyen van több pénz ahol nem a biorobot meló van pl a végén ahol az esetleges sérülés javítás van stb
Zoli... találtam neked ajándékot a szar teli hónapokra... mindjárt lefotozom....
Ja, amúgy hengerfejeket szerelt a srác, tehát precíziós munka, oda kell figyelni. Viszont elég sok műveletet csinált egy-egy ember, így - talán - nem annyira monoton a dolog.
Mercit konkrétan nem tudom, abban a hitben voltam, hogy a német prémium autógyártók hasonlóan fizethetnek. Havi prémium + negyedéves prémium, + éves prémiumokról beszélt. Igaz, ő már évek óta ott dolgozott. Én a három műszakot nem bírnám, a rossz szívem és a nem alvás hamar elvinne. Csak meglepett a végösszeg, amit éves jövedelemként mondtak.
Én amiket hallottam azok jóval 200 alatti munkabérek voltak
És azért jó sokat kell robotolni
Gondolom, olyasmi mint az Audi. Ott voltam bent többször is (vagy 6 évvel ezelőtt), és beszélgettem az ott dolgozókkal. Szalag mellett dolgozó, autószerelő képesítésű 35 éves srác - igaz, 3 műszakban - a cafeteriával, 13. havi fizuval együtt kétszer annyit vitt haza, mint én - akkor 48 éves - gépészmérnökként, vidéki távmunkával. Folyamatos meló, de óránként cigi-/pisiszünet, de semmi megerőltető tempó nem volt.
A natúr dolgozóknak szar hely
Annyira jó lenne az a mercigyár!?
Megy a tököm ahhoz a buzi mercihez
Napi 3 óra utazás
300 nettóért sem 500 ért meggondolnám
Azt azért nem mondtam
Van kicsi spórolt pénz aztán lehet idén kihúzom itthon
Vagy ha lesz jó akkor megyek
Ha volt esze, elment a Mercihez dolgozni - a kezdő pénz nem sok, de ha rájönnek hogy nem üres a feje (és az övé nem az), akkor hamar feljebb juthat ilyen helyen.
Szerintem lufit hámoz.
Innentől az asszonnyal tartatja el magát...…
Volt pezsgő bontás?
Vagy szomorkodás volt?
Mit találtál ami nem fárasztot de jól fizet?
Na, holnaptól melózol?
amúgy örülhettek, ma volt az utolsó általatok fizetett napom.....
http://youtu.be/la30_i-NDFM
Hihetetlen mire képesek elpazarolni a tehetségüket a népek
Gondolom.
Na ma na de
Csak a combja nagyon szépen fejlett a vádli kicsit gyengébb
Van egy harcsás kisvideó ott jobban látszik
Persze simán dugnám még ettől
Azt a keményhusú menyecskét, kicsit orrhangon beszél de elbírja a vödör vizet az tuti.