Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A decemberi, januári akciókat pályázom meg, hogy tavaszra meglegyen.
Ha lehet nem halasztanám tavaszra mert akkor kezdődik a szezon,a jó akciós vételek már kifogytak,jön az új szortiment ami drágább szokik lenni.
A Grex-Nolan-Xlite-Agv olasz sisak sorozat legalja, tudom. Fentebb is akarok lépni, most láttam Nolan sisakot 130-ról 63-re leárazva (ezer forint, nem euro). Tavaszra mindenképpen sisakot kell cserélnem.
Nem én mondtam,nekem nincs tapasztalatom,így inkább biztosra megyek,fura kicsi a nyílás,nehezen küzdöm bele magam.Még.
Teljesen jó áron vetted.
Hétvégén kiderül.A szélzaj annyira nem szokott mozgatni.
Jelenleg igen jó akció van a louis-nál.Ez spec 529-ről indított gondolom kifutó szín mert látok újakat,így sokat kiakcióztak 399.-ért.Ami kellemes meglepi volt szerintem a funcard miatt vagy mert jóképű voltam hogy a pénztárnál még hozzácsaptak 20% plusz rabatot. Így lett 319.-euro.
Ammeg egész jó egy itthon 160-ezres sisaknál. Vagy ha fekete sima az 130e.
Arra a motorra már nem javallott a grex. Nekem is volt anno, valoban nagyon zajos is de az ütésállósága se az igazi.
Jó sisak. Az xlite párnái nem tudom mikor lágyulnak, az enyém két éves de nég nem tapasztalom
Milyen áron vesztegetnek egy ilyet és 100 felett milyen a szélzaja? A Grex-em kényelmes, jól szellőzik, szépen lefújja a párát is, de olyan szélzajos, hogy megőrülök.
Volt egy átlagos oldalszél sebesség, de jöttek erősebbek is, direkt kipróbáltam, nem változtattam sem a kormány álláson, sem a dőlésszögön, konkrétan csúsztatta oldalra a motort szép lassan, éreztem, ahogy másznak oldalra a gumik, na akkor lassítottam picit már, mert nem volt vicces.
Amit kinéztem.Olyan ára volt hogy nem lehetett otthagyni.Picit pszihedelikus de jó lesz,a cluzel túl fehér volt.A GT-air túl nagy és nehéz,a HJC szintén viszonylag nagy kübli,és nekem fura volt a plexi zár,az X-lite-tól féltem az arcpárna kilágyulása miatt (jano mondta hogy gyorsan történik).A nishuát meg szétverté egy kínai kardal.
Elöfodul az könnyen
Egyszer valaki ezt nem értette meg, hogy lehet egyenesen bedöntve haladni oldalszélben
Tegnap olyan oldalszelet kaptam, hogy 20 km-t mentem bedöntve...egyenesen.
Nem, pedig elviselhetö volt az idöjárás.
Nekem sose párásodott, pedig már alul nem ufy zár a pinlock szilikon tömitése mint uj korában, de még igy is jo esöben is.
Mit vettél végülis?
Motoroztatok a hosszú hétvégén? Nekem 800 km lett, a fél országot körbe jártam, szereztem gyári oldal dobozokat, meg kipróbáltam a gépet esőben, oldalszélben is.
Addig jutottam hogy leszedtem a fóliákat,tehát nem kell sietnem.
Amig jol illeszkedik a pinlock addig nem kell semmi azon kivül ami a sisakban van. Aztán elöbb utobb ugyis cserélni kell a pinlockot.
Nekem a maszk elég szokott lenni télen az is fogott annyit hogy nem volt gond
Fasza,de akkor mé nem adnak?
Kellhet, a pinlock jó dolog, de azért vannak határai.
Pinlock mellett kellhet nekem az az orr elé tett műanyag baszás ami a lélegzetet tereli?
Semmire
De ezekkel a buzi nagy longbow orsókkal eldobok 100 méterre is bármikor
Még sokszor olyan akadós szar terep van hogy bent marad a zsinór aztán ha ez 3x megtörtént akkor is marad némi kötél a dobon
Semmire
De ezekkel a buzi nagy longbow orsókkal eldobok 100 méterre is bármikor
Még sokszor olyan akadós szar terep van hogy bent marad a zsinór aztán ha ez 3x megtörtént akkor is marad némi kötél a dobon
Kicsit vennék ami normális ilyen 0-30 így de az is olyan drága mint a nagy
Így marad a csukló, ami még sosem tévedett