A Grex-Nolan-Xlite-Agv olasz sisak sorozat legalja, tudom. Fentebb is akarok lépni, most láttam Nolan sisakot 130-ról 63-re leárazva (ezer forint, nem euro). Tavaszra mindenképpen sisakot kell cserélnem.
Hétvégén kiderül.A szélzaj annyira nem szokott mozgatni.
Jelenleg igen jó akció van a louis-nál.Ez spec 529-ről indított gondolom kifutó szín mert látok újakat,így sokat kiakcióztak 399.-ért.Ami kellemes meglepi volt szerintem a funcard miatt vagy mert jóképű voltam hogy a pénztárnál még hozzácsaptak 20% plusz rabatot. Így lett 319.-euro.
Ammeg egész jó egy itthon 160-ezres sisaknál. Vagy ha fekete sima az 130e.
Milyen áron vesztegetnek egy ilyet és 100 felett milyen a szélzaja? A Grex-em kényelmes, jól szellőzik, szépen lefújja a párát is, de olyan szélzajos, hogy megőrülök.
Volt egy átlagos oldalszél sebesség, de jöttek erősebbek is, direkt kipróbáltam, nem változtattam sem a kormány álláson, sem a dőlésszögön, konkrétan csúsztatta oldalra a motort szép lassan, éreztem, ahogy másznak oldalra a gumik, na akkor lassítottam picit már, mert nem volt vicces.
Amit kinéztem.Olyan ára volt hogy nem lehetett otthagyni.Picit pszihedelikus de jó lesz,a cluzel túl fehér volt.A GT-air túl nagy és nehéz,a HJC szintén viszonylag nagy kübli,és nekem fura volt a plexi zár,az X-lite-tól féltem az arcpárna kilágyulása miatt (jano mondta hogy gyorsan történik).A nishuát meg szétverté egy kínai kardal.
Motoroztatok a hosszú hétvégén? Nekem 800 km lett, a fél országot körbe jártam, szereztem gyári oldal dobozokat, meg kipróbáltam a gépet esőben, oldalszélben is.
Semmire
De ezekkel a buzi nagy longbow orsókkal eldobok 100 méterre is bármikor
Még sokszor olyan akadós szar terep van hogy bent marad a zsinór aztán ha ez 3x megtörtént akkor is marad némi kötél a dobon
Semmire
Még sokszor olyan akadós szar terep van hogy bent marad a zsinór aztán ha ez 3x megtörtént akkor is marad némi kötél a dobon
Jelenleg igen jó akció van a louis-nál.Ez spec 529-ről indított gondolom kifutó szín mert látok újakat,így sokat kiakcióztak 399.-ért.Ami kellemes meglepi volt szerintem a funcard miatt vagy mert jóképű voltam hogy a pénztárnál még hozzácsaptak 20% plusz rabatot. Így lett 319.-euro.
Ammeg egész jó egy itthon 160-ezres sisaknál. Vagy ha fekete sima az 130e.
Egyszer valaki ezt nem értette meg, hogy lehet egyenesen bedöntve haladni oldalszélben
Mit vettél végülis?
Így marad a csukló, ami még sosem tévedett